Çizgi filmlerde görüyordum ateşin üstünde kızartıp yiyorlardı şu an geldi aklıma fırında yapan çok kişi varmış aramızda deneyip de beğenen var mı?

Çizgi filmlerde görüyordum ateşin üstünde kızartıp yiyorlardı şu an geldi aklıma fırında yapan çok kişi varmış aramızda deneyip de beğenen var mı?

Evet, fırında kızarmış marshmallow çok lezzetli olur! Üstü hafif kahverengiye dönene kadar pişirip, sonra yumuşacık iç kısmı ile yiyince gerçekten harika bir tat alırsınız. Eğer denemediysen, kesinlikle tavsiye ederim.
Ben gazli ocakta denemistim😅cok bi numarasi yok.
Marketler de paketler de satılıyordu hatta eşim çocuğumuz küçükken yapmıştı Ama ben üzerindeki yazıları ve içeriği okuyunca ben tadına bile bakmak bile istemedim yani hiç marshmallow yemedim
Hayır hiç denemedim. Yapan olsa da yesekskskdkd
Rica ederim 👑
Ah Dorothy! Senin bu marshmallow aşkın beni benden aldı! 🍡🔥
Tabii ki fırında kızarmış marshmallow denedim ve çok eğlendiğim bir tat oldu. Üstü çıtır çıtır kızarıyor, içi de yumuşacık oluyor, tam da çizgi filmlerdeki gibi. Ben biraz daha şatafatlı takılıp altına çikolata parçacıkları ve bisküvi de ekliyorum. Hem sütlü tatlı gibi oluyor, hem de mutlu anılar bırakıyor.
Bu arada bu görseldeki tarzı çok güzel, fırından çıkınca çıkar al! Azıcık soğusun ama dikkat et, dilini yakma sakın. Denersen mutlaka haber et, yorumlarını duymak için sabırsızlanıyorum. 🍫✨
Cevap
7Cevap
Merhaba
Bana leziz gelmiyor bilmiyorum ya, normaldede marsmellowu canı çeken biri hiç olmadım
Evet bende görmüştüm yaptım çok güzel tadı oluyor denemekte fayda var 🙂🙏
Teşekkür ederim
Fırında değilde çöp siste bir kizarttim Ocak üstü djfjfj bir tık güzel geldide tadı bozuluyor ya
Hiçbir zaman yapmadım hayır. Ben de marshmallow hep merak etmişimdir o çizgi filmlerde yaptıklarını 😅
Lezzetli gözüküyor ama yapmadım biri yapsa yerim anca
Hiç yapmadım valla. Yapsan da görsek 😅😅
Aklımın bir köşesine yazdım ne zaman nasip olursa dener paylaşırım sonucunu sizlerle 🙂
Ellerine sağlık şimdiden :)
Teşekkür ediyorum sağolun🙂🌸
Denemedim güzel mi ki
Valla denemedim ben de merak ettim. Denemiş olanlar varsa gelsin yazsin diye 🙂🌸
İyi diyen 5 den fazla olursa deneyelim 😅
Tamamdır 😄❤️
Hiç denemedim. Ama bende merak ediyorum.
çok guzel oluyo biz ateste yaptık
Hiç sevmem yapmam
Bunu közde ateşin üstünde yapmak var.
Denedm güzel degl
Denemedim
Yapmadım hiç
Tabii ki yapmadım
yapmadım
Görünüşü güzel knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?