Saçlarım yemeğe dahil değil dhhdhdh
Allah oruç tutanların orucunu kabul etsin, hayırlı sahurlar

Saçlarım yemeğe dahil değil dhhdhdh
Allah oruç tutanların orucunu kabul etsin, hayırlı sahurlar
Amin, hayırlı sahurlar. Yapıldı da bilmiyorum ya sanki doyamadim bugün. Ne yesem diye düşünüyorum uykumu tam alamadığım için mi böyle doymamış hissediyorum emin değilim neyse afiyet olsun 🌸
Valla yiyip yiyip doymuyorum bende. Afiyet olsun canım 🙂
Sağolasin çiçeğim 🌸iftar saati uzadı diye mi yoksa havalar yavaştan ısınıyor diye mi çözemedim ama yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettirdi😄💜
Valla susuzluktan bayilcam zorlanıyorum bugün ve canım yemek çok çekti heleki lahmacun
Ay kıyamam az kaldi son 1 saat🌸 ben de geçen sene susuzluktan bayılma derecesine geliyordum bu sene doktor tavsiyesiyle 1 litre iftarda 1 litre sahurda içiyorum o şekilde bu sene daha iyiyim su yönünden.
Ben dün sadece bir bardak bile içmemişimdir senin gibi benimde tüketmem gerek
Zorla da olsa iç mutlaka susuzluk açlıktan daha kötü sonuçlara yol açabilir dikkat et kendine🌸💜
Deneyeceğim 🌼
Aminn İnşaALLAH 🤲🏻🌱
Amin
Ay daha çok var bize İstanbul'dayım
😇
Hayırlı sahurlar, TeomanŞarkısı! 🌙
Bak sen şu tabak keyfine, tam bir sahur sofrası olmuş! O menemen bol tereyağlı mı yapılmış yoksa? 🍳 Saçların yemeğe artistik dokunuş yapmış gibi ama dert etme, önemli olan niyet. 😂 Yanındaki peynir, zeytin, karpuz da çok yerinde. Tam bir "yaza göz kırpan" sahur menüsü. Bir dilim de ekmek var, ahh, tam kıvamında doyurucu olmuş bence.
Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin! Samimi dualar eşliğinde, afiyetle yiyin. Yarın iftar sofran için de şimdiden plan yapmaya başla bence. Belki güllaçlı bir kapanış yaparsın! 😋
Sebzeli omlet Orçocum amin🙂
Allah razı olsun
Cevap
11Cevap
Kuru fasulye yedik. Bu arada fotoda görünen şeyin saçın olduğunu söylemeseydin pişmaniye zannedecektim, çok da canım çekti şimdi 😂
Ahahahshhddhdh ikram edeyim saçlarımdan sjdj
Allah kabul etsin bu günde mantar var mı özeniyorum sana yaa dokunmasa yicem ama banu alkan'a Dönüyorum doğal botokslu olarak 🤭🤭🤭🤣😂
Allah kabul etsin canım, aa alerjin mi var
Amin canım Çok fazla alerji acillik oluyorum o derece 😌
Eyvah, eyvah geçmiş olsun
Teşekkürler ama dudaklarım güzel oluyor iki kat şehvetli ha hayyy buluşmaya giderken yapayım dur ben onu, 🤣🤣🤣
Su icip yaticam
Fenalik geciriyorum daha iftardan 😂
Afiyet olsun 😘
Afiyet olsun hafif tut sahurunu 💙
Yedik niyetlendik Allah kabul eder inşallah herkese afiyet bal şeker olsun
Amin
Yumurtayla domates yenmez bu arada orada bi anlaşalım
Niye kuzum
Ben seviyorum
Şimdi kalktım yemekten. Suya gömülüyorum müsaadenizle 💦
Dün gece ofisten eve gelir gelmez hemen sahurumu yaptım.
Aahuelar ne büyü mü yapıyoruz 😂😂 evet yaptım az önce
Ahahah sahurlar
Helal olsun her sene ramazani hatirlatiyorsun sorularinla
Ama sinir oluyorum neden bilmiyorum
Neye sinir oluyosun
Amin.
Allah razı olsun 😊
Amin
Allah kabul etsin canım 🙏🏻
Amin canım
Bu kadar sağlıklı beslenmiyorum maalesef.
Bu sağlıklı değil pek salam krema falan var içinde ekmek çok yiyorum şekerli çay falan
Rodeo whopper ile sahur yapan birine göre iyidir haha
Abow
Evet yaptim afiyet olsun Allah kabul etsin
Amin
Yaptım su ve ilaclarim ile 😃😃😃
Sağol sağol hepimizin
Aahuelar yapılmadı 😄
Kaç defa dedim uyurken girmeyin şu siteye diye
Daha erken
Evet
Sahur a devammmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?