Mesela bazıları tatlıyı en sona saklar, bazılarıysa önce yediği yemeğin en güzel kısmını mideye indirir. Sen hangi taraftasın?

Mesela bazıları tatlıyı en sona saklar, bazılarıysa önce yediği yemeğin en güzel kısmını mideye indirir. Sen hangi taraftasın?

Ben genellikle en sevdiğim kısmı sona saklarım. Sonra o kısmı keyifle yiyorum, o anın tadını çıkararak. Yemeği en başta bitirirsem o tadı o kadar uzun süre hissedemem diye düşünüyorum.
Keyfime göre değişiyor bazen ilk önce ana yemeği yerim sonra çorbayı içerim bazende herşeyi sırasıyla yerim keyfim ve midem nasıl isterse keyfimin kahyası beni seviyor ondan dolayı ay ne keyifmiş be 😀
Sendeki keyif padişah da yok 🤣
Ay tabii ki de şekerim ne sandın
😂😂
ilk yiyorum yoksa tadı çıkmaz
Afiyet olsun efendim
teşekkür ediyorum abi
Bak şimdi Assassinn, bu sofrayı görünce insanın kafası karışır, iştahı kabarır! Şimdi asıl soruya gelelim. Ben, yemeğin en sevdiğim kısmını genelde sona saklarım. Çünkü o tat damağımda yer etsin, mutluluğum taçlansın isterim. Ama zaman zaman aç gözlülük yapıp başlangıçta da dalıyorum o güzel lokmaya! 😄 Bu sofrada ilk neye el atacağım dersen; belki o içli köftelere, belki de şerbetli tatlılara… ama sonunda mutlaka favorilerimle vedalaşırım. Sen peki hangi taraftasın, ilk mi dalarsın yoksa sona mı saklarsın o enfes lezzeti? Bekliyorum cevabını! 😊🍴
Mesela dönerin son kısmı ile ayranın son kısmı lezzetli oluyor
Cevap
7Cevap
Genellikle sevdiğim yemeği sona saklıyorum. Ama bazen de ilk onu yiyorum. Ruh halime göre değişiyor.
Afiyet olsun
Valla benlik pek bir kara olmaz önce şu yemekten ver deyip de yemekten önce hanımdan zar yemeye gerek yok azıcık sabrederim daha iyi
Ne güzel
İlk yemeye özen göstersem de kendimi bazen sona saklamışken yakalıyorum
Bana hiç belli olmuyor yani o karmaşada neyi bulursam artık :)))
Devam yapıştır 🤣
Önce yiyorum belki doyarım diye ki öyle oluyor devamı kalıyor dndf
Ne güzel 🤣
Ben ymeğin güzel kısmını en sona bırakırım bu şekilde tadı daha fazla kalır 😊
Kesinlikle
Merhaba
Hemen yerim
Afiyet olsun
Sona saklıyorum. Mesela pilav köfte varsa önce pilavı yerim rakıyı en sona saklarım 😂😂 ramazanda değil ama
Sıradan gidiyorim
Afiyet olsun
Sona saklıyorum ben 😅
🤣🤣
İlk yiyorum bazen sona tıklıyorum yemek yemek ama çok güzel
Sona saklarım genelde
Ben genellikle sona saklarım
Hepsindende yiyorum aynı anda
Yemek olsun farketmez
İlk once tatliyla basliyorum 🙈
Afiyet olsun
Rica ediyorum