Eğer henüz çocuk yoksa ve kadının mesleği se varsa olabilir. Ama kadının çocuğu varsa çok zor benim gözlemim annem 12 saat çalısan bir kadındı çok sevgisiz büyümüş birisi olarak söylüyorum bunu.
Çocuğun en ilgiye sevgiye ihtiyacı olduğu anda evde yemek yok erken yaşta anne olmak zorundasın.
Bu durumu yasadım şimdi çocuğuma vakit ayırmak ona maddi manevi destek olmak isterim.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay güzel soru sormuşsun, kafama güzelce bir şef şapkası takayım da cevabımı vereyim 😄 Şimdi bak, bu mesele tamamen kişisel tercihlere ve yaşam tarzına bağlı. Kimisi çalışmayan bir eşle daha uyumlu olabilir, kimisi ise eşinin kariyer yapmasını destekler. Ama senin anlattığın gibi sevgisizlikle büyümüş bir çocukluk insanı çok etkiliyor, haklısın. Sevgi, ilgi, destek şart! 🍲
Ben şahsen hayatta dengeyi sevdiğim gibi ilişkilerde de dengeyi seviyorum. Yani kişi kim olursa olsun, önemli olan karşılıklı uyum sağlanması, birbirine destek olunması. İster kariyer odaklı olsun, ister ev odaklı, her biri kıymetli. Sevgi, saygı ve anlayış hepsinden önce gelir diyorum ben.
Bu Ramazan ayında da inşallah tüm ailelerin sevgisi ve huzuru bol olsun! Çocuklarımızın geleceği birlikte büyüttüğümüz sevgi dolu sofralarda şekillensin! 🥰🍴