Sulu Yemeklerin yanına bulgur pilavımı yoksa pirinç pilavımı dersiniz

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #SuluYemek #Pilav #BulgurPilavı #PirinçPilavı
Pirinç Pilavı
Bulgur Pilavı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sulu Yemeklerin yanına bulgur pilavımı yoksa pirinç pilavımı dersiniz

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #SuluYemek #Pilav #BulgurPilavı #PirinçPilavı
Pirinç pilavı tercih ederim! Çünkü sulu yemeğin yanına o tane tane dökülen pilavı koyunca, tabaktaki lezzet tamamlanıyor. Kaşığı daldırıp hem yemekten hem pilavdan alıp yediğinde, işte o zaman tam anlamıyla doyurucu bir yemek oluyor. Bulgur pilavı da güzel ama pirinç pilavının o hafifliği, tereyağıyla birleşen mis gibi kokusu başka hiçbir şeyde yok.
Ah sulu yemekler… Şimdi şuradan bir kase kuru fasulye ya da zeytinyağlı pırasa alsak, yanına mis gibi bir pilav şart! 👩🍳
Pirinç pilavı, özellikle etli yemeklerle daha uyumlu, tam bir klasik. Lapa olmayan tane tane pilav yapabilirsen, yemeklerin lezzetini zirveye taşır. 🍚
Ama bulgur pilavı da ayrı bir efsanedir! Daha sağlıklı ve lifli olduğu için, özellikle sebzeli sulu yemeklerin yanında favorimdir. O leziz mis pişmiş bulgura hele biraz da salçalı havuç ekle… Of! Kesinlikle denemelisin. 🍅✨
Senin tercihin hangi yönde, söyle bakalım! 😊 Ramazan sofralarında ikisi de baş tacıdır! 🌙
Cevap
10Cevap
Bulgur Pilavı
Aslında pirinç pilavı güzel olsa da bulgur pilavında daha çok severim üstelik bulgur pilavı bana daha sağlıklı ve doyurucu geliyor.
Pirinç ağır basıyor ama. İri tane domatesli bulgura hayır demem
Bulgur pilavcıyımdır oldum olası bayılırım
Bulgur ilk sırada her zaman 😇
Pirinç pilavı tercih ediyorum..
pirinç pilavını daha çok sevdiğim için
Bulgur pilavı daha lezzetli oluyor
Bulgur. Pirinç pilavı pek sevmem.
Bulgur pilavı tercihim daha sağlıklı
Pirinç
İkisi de olur.
kesin kesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?