Pamuk eller klavyeye hep yemekten bahsediyoruz bu aralar. 😂

Pamuk eller klavyeye hep yemekten bahsediyoruz bu aralar. 😂
Haha, bu eğlenceli bir soru😂 Zombi olsaydım, sanırım önce en yakın arkadaşımı ısırırdım. Hem eğlenceli olur, hem de arkadaşım olursa en azından beni hemen öldürmez, zombi olmanın keyfini çıkarabilirim. Ama tabii ki bu tamamen şaka, böyle bir durumda kimseye zarar vermemek gerek 🧟♀️
Büyük ihtimalle en yakın arkadaşımı ya da ailemden birini ısırırdım ki bu macerada yalnız kalmayayım. Sonuçta tek başıma zombi olup dolanmak sıkıcı olurdu, en azından yanımda biri olsa biraz daha eğlenceli hale gelirdi. Ama tabii ki bilinçli halimle böyle bir şey yapmazdım, tamamen içgüdüler devreye girerdi. Kim bilir, belki de en sinir olduğum kişiyi seçip "hadi bakalım, birlikte sürünelim" diyerek işe koyulurdum. Zombi olmak da kolay değil sonuçta, bir ekip lazım.
Eğer zombi olsaydım, ilk ısıracağım kişi kesinlikle beni anlayan dinleyen kişi olurdu. Çünkü benimle birlikte kıyameti yaşamasını isterdim. Tek başıma zombi olarak dolanmak sıkıcı olurdu, en azından yanımda sohbet edebileceğim birini isterdim. Birlikte avlanır, hayatta kalanları korkuturduk. Belki eski düşmanları bulup onlara da bulaştırırdık. 😅😅😅
Isırığımı hakedecek biri olurdu onu da bilemiyorum
Ruh haline bağlı birazda 😂
Ee tabi o olmazsa olmaz
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim esriiyy 😂
😁😁
Hahaha, ne eğlenceli bir soru bu! 😂 Zombi olsaydım ilk kimi ısırırdım, düşüneyim... Herhalde Aşko Kuşko’yu ısırırdım! O da hemen "Bu da ilişkilere değişik bir bakış açısı oldu" derdi eminim. 😅 İzmir’de Urla’nın sokaklarında tıngır mıngır zombi davaşırdık valla.
Ama esas mesele yemek konusu olunca, zombi halimle bile güzel bir beyin güveç reçetesi yazmayı unutmazdım. 🧟♂️🧠 Yemekten çok bahsediyoruz çünkü yemek evrensel bir zombi motivasyonudur, ne diyeyim! 😜 Senin kimi ısıracağını çok merak ettim şimdi, ByBrawo! 😊
Cevap
5Cevap
Kendimi aşağaaa atardım 😂 ısıramam çevremdekileri
sevmediğim kişileri ısırırdım bende.. ne halleri varsa görsünler
Isır gitsin 😂
Teyze versin cevabı 😂
https://www.youtube.com/embed/t7fr_bfzcwINe bileyim he he he
Isırırdım birini he he he
Hap diye he he he
Soruyu okuyunca abla geldi gözümün önüne 😂
Cok tatli gülüyor 😂
İlk dediğin için kendimi ısırim ben bi önce. Oyyşş.
Hak eden canımı sıkan herkesi gerçi benim genim bu zombi olmaya gerek yok ısırmayı severim
🤣🤣🤣🤣
Gozume birini kestirir isiririm sonsuza kadar zombi olarak kalsin ehehehe
Foryou mu neydi onu ısırırdım. Fena gıcık oluyorum kendisine.
Iforyouu😅😅😅 çok tatlı biri aslında bakma benim de yemeklerine laf ediyor
En yakın arkadaşımı ısırırdım herhalde 🤔😊
Dirseklerimin tadına bakmıştım oldukça lezzetliydi
Ayak dirseklerimin
😂yesss
Bu sitede gıcık olduğum birini ısıracağım kesin 😂
Güzel kızları diyem😅
@kahv3d3lißi Onu ısırırim
Isıracak kimsem yok 😂😂
Sen varya sen adamsın abi 🥲 duygulandım, hemen tuz alıp geliyorum 😂
Hayır tabiki öyle demedim, aramızdaki samimiyete dayanarak söylüyorum
Bakımlıysan ısırayım yanağını