Merhaba. Daha öncede bu konuda bi şey duydum. Şimdide internette karşıma çıktı. Elle yemek yemek kötü bi şey mi? Ben çorba dışında her şeyi elle yiyorum😐yani annemden böyle gördüm. Annem köyde büyümüş sonradan şehre taşınmış biri belkide bu yüzden. Yani bana normal geliyo böyle rahatım ben. Şimdi ben bi sevgili yapsam onunla oturup evde yemek yesem elle yiyince benden soğuycak mı?
Çorbayı yahni mantı yani sulu ve taneli yemekleri kaşıkla yiyorum o başka. Ama mesela sarma dolma yiyosam elle yiyorum. Salatayı biz küçük küp şeklinde doğramayız iri uzun doğrarız onu da elle alıp yiyorum. Köfte et kavurma batlıcan kavurma menemen falan bunları da elle yiyorum. Kötü mü sizce?
Demek istediğini anladım ben senin elle yemek yenir tabi ama elle yenmesi gereken şeyler elle daha lezzetli olur ama Araplar aklıma geldi hindistanlılar falan Allah korusun o iğrençlik başka bişey değil
Sonradan aklıma geldi pilav mantı falan... Pilavı genellikle yemediğim için aklımada gelmemiş. Evet hindistanlılar nerdeyse çorbayıda elle yiyo😅elle yeme kültürü araplardan mı geçmiş hiç haberim yoktu🙂haklı ola bilirsin aslında çünkü sürekli elle yemek sünnet deyip duruyolardı. Belkide onların yüzünden böyle oldum😑
Evet haklısın dinle insanları kandırmaca işte. Dinler olmasa insanları nasıl hizada tutucaklardı? Cehennem korkusuyla insanları bir kalıba sığdırma oyunları
İnsanlar kulaktan dolma bilgilerle üstün körü okuduklarıyla kendilerine bir din kavramı çizmiş hadislerden ve fıkıh kitaplarından ortaya hümanizm karşıtı bir din çıkarmış Arap kültürüyle yoğrulan ve 1400 yıldır at izinin it izine karıştığı bu din şu an insanların muhakeme yeteneğini köreltmek istiyor Araplar için basit olan şeyler bizim için kutsallaştırılıyor vs vs 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ya kızım kaşık denen bir şey var niye elinle yiyon aw.
yahu 40 sene önce bile, köyde tahtadan yapılmış da olsa kaşıklarımız vardı bizim. soğanı yumrukla kırar fakat yemeği kaşıkla adabıyla yerdik.
Elden kasıt ekmek ile diyorsan olur
Evet😂
Tamam o zaman 😂
köylü bile elle yemiyor be
Aşk olsun:)
Elle yemek bence biraz itici maalesef.
Ya bi şey sorucam diyelim taze fasulye yiyceksin 2 cm gibi boyutunda doğranmış. neyle yiyosunuzki onu?
Çok iyi ne var bunda normal bu
Yorumlara bak sən bide😶
Lahmacun döner hamburger çiğköfte elle yenir
Çorbayı kaşıkla içiyosun onu diken gördüm ben
Ben doğuluyum zaten
Herkes elle yiyor zaten
Çorbayı yahni mantı yani sulu ve taneli yemekleri kaşıkla yiyorum o başka. Ama mesela sarma dolma yiyosam elle yiyorum. Salatayı biz küçük küp şeklinde doğramayız iri uzun doğrarız onu da elle alıp yiyorum. Köfte et kavurma batlıcan kavurma menemen falan bunları da elle yiyorum. Kötü mü sizce?
Yok kötü değil ama salata ve sarmayı çatalla ye mikrop kapma direk midene gönderiyorsun çünkü
Elimi yıkıyorum önceden🙂
Tamam o zaman iyi
Elle yemek yenir mi yaa Arap mısın sen
Ne alaka😐
Çok alaka Araplar elle yemek yer mide bulandırıcı tamam tavuk balık elle yenir ama pilavı da elle yemezsin yani
Yahu pilavı elle yemiyorum kaşıkla yiyorum o kadarda değil😂
Çorba hariç herşeyi elle yiyorum demişsin ya ondan dedim 😅
Demek istediğini anladım ben senin elle yemek yenir tabi ama elle yenmesi gereken şeyler elle daha lezzetli olur ama Araplar aklıma geldi hindistanlılar falan Allah korusun o iğrençlik başka bişey değil
Sonradan aklıma geldi pilav mantı falan... Pilavı genellikle yemediğim için aklımada gelmemiş. Evet hindistanlılar nerdeyse çorbayıda elle yiyo😅elle yeme kültürü araplardan mı geçmiş hiç haberim yoktu🙂haklı ola bilirsin aslında çünkü sürekli elle yemek sünnet deyip duruyolardı. Belkide onların yüzünden böyle oldum😑
Arap kültürü sünnet değildir herkesi böyle şeylerle kandırıyorlar a yav homosapienleri 😂
Mesaj at istersen konuşalım
Evet haklısın dinle insanları kandırmaca işte. Dinler olmasa insanları nasıl hizada tutucaklardı? Cehennem korkusuyla insanları bir kalıba sığdırma oyunları
Bu konu hakkında yeterli bilgim yok fetva veremem herkesin kendi düşüncesi kendi bileceği iş 🙃
Benim çok büyük bilgim var ama kimseyi uyandırmaya gerek yok😂 insanları bilerek uyutmuşlar çünkü potansiel gücünü bilen herkes tehlike arz eder.
Bende bu yüzden susuyorum sonra insanlar deli diyor 😅
Sen ne için susuyormuşsun?:)
İnsanlar kulaktan dolma bilgilerle üstün körü okuduklarıyla kendilerine bir din kavramı çizmiş hadislerden ve fıkıh kitaplarından ortaya hümanizm karşıtı bir din çıkarmış Arap kültürüyle yoğrulan ve 1400 yıldır at izinin it izine karıştığı bu din şu an insanların muhakeme yeteneğini köreltmek istiyor Araplar için basit olan şeyler bizim için kutsallaştırılıyor vs vs 😅
Evet doğru👍🏻ama bunun çok büyük bir nedeni var. İşte dinler asıl onun üstünü kapatmak için oluşturulmuştur.
Dediğim gibi mesaj atarsan seninle sohbet etmek isterim
Ne konuda
Konuları sen belirliyorsun genelde
Kötü
değil
Spguyabilir
tam tersine güzel