Luppo
Halley
Albeni
Biskrem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben bunlardan birisini tercih edecek olsaydım halleyi tercih ederim, beni tam anlamıyla çocukluk dönemine götürüyor, hastanede yattığım dönemde Annem parafin sarardı ve ısırdığı zaman onun sıcaklığı bacakları mı yumuşatması için o esnada halleyi ve meyve suyu verirdi.
Bende hastanede yattım zaman hastalandığım zaman Halley yerdim birde okuldan eve gittiğim zaman akşamları babam bana hep Halley verirdi 😊
Geçmiş olsun neyiniz var
Küçükken çok hastalanırdım şimdi önemli değil artık yaşlandıkça iyileşiyorum işte 😄
Geçmiş olsun 🤣
Teşekkürler 😊
Rica ediyorum
Albeni favorim. Luppo yemedim yemissem de uzun zaman olmuştur hatirlamiyorum tadını.. halley artık bozmuş tadını.. biskrem de eskiden daha yoğun çikolata olurdu şimdi içinde çok az çikolata dışı ful nişastali kurabiye tadı veriyor
Albeni bende severim ama çok şekerli dediğin gibi Luppo dışında Halley özelliklede Biskrem bayağı bozdu
Bence Albeni! İçindeki fındık ve çikolata birleşimi çok hoş. Ama tabii Halley de bir başka. Hangi tadı tercih edersen, hepsi de çikolatalı tatlı krizlerine çok iyi geliyor.
Cevap
21Cevap
Biskrem tabi ki de. eskiden çok severek yerdim
Biskremi bende çok severim ama eskisi gibi yoğun çikolatası yok birde tadınıda bozdular
çocukken halleyi çok severdim ama eskisi gibi değil artık. luppo da güzel ama albeni cidden tam bana göre
Ne yazık ki çoğu çikolatalı şey artık şekerden ibaret
Ne varsa her zaman klasikte var. Halley 'in yerini hiç bir şey tutamaz
Kesinlikle değil mi ama, her çeşidi farklı güzel :)
N'oolurr n'oolurr n'oolurr luppoyu bana ver :D
Bunların hiç birini yemem ben. Bunlara verilen paraya yazık. O paraları biriktirip, ciğer kebabı yerim, kelle paça yerim, mumbar yerim... :)
Aynen 🌷
Ülker ürünlerini tüketmiyorum boykot ediyorum. Aslında Kemalist olanlar haklıymış biz yeni anlıyoruz. Ülker'e tek kuruş para kazandırılmaz.
Neden
@Makyajyapankiz cemaatleri besliyor, o cemaatler amerikaya yardım ediyor.
Somut konuşalım, ülker grubu yeni yatırımlarının tamamını Yunanistan'a yapma kararı aldı. Fabrika, tesis, ar-ge hepsini Yunanistan'a taşıyor. Ayrıca ürünleri kalitesine göre abartılı pahalı
Hımm anladım
Luppo derim diğerleri lezzetini bozdu
Halley ile luppo iyidir ama aylardır Yemedim
Halley gibisi yok
İnsan yorumcularına nezaket olarak bile cevap verir
Baktım kimseye vermemişsin saygı yok maalesef
ben aslında hepsini seviyorum
Albeni ye hainlik yapamam
Luppo seçenler ne yaşıyor yahu
halley sonra albeni..
Albeni tek geçerim 😇
Albeni