Mumbar
Şırdan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
ÜzümAçıkçası ne mumbar ne de şırdan bana hitap ediyor. Kokusu ve görüntüsü yüzünden hiç denemedim, denemeyi de pek düşünmüyorum. Sevenlerine saygım var tabii ki, özellikle Adana ve çevresinde bunlar bir kültür. Ama bana sorarsan, sakatat konusunda biraz mesafeliyim. Yine de eğer bir gün denersem fikrim değişir mi, onu bilemem.
İkisi de gerçekten birbirinden güzel birbirinden ayrı lezzet. İkisini de ayırt edemem maalesef. Sen de hep ikiz sorular soruyorsun nasıl ayırt ederim ben bunları. Hepsi benim bebeklerim hepsini seviyorum. Yemek olsun yeter ki. Kabak olmasın o başka ve ciğer. En son mumbar dolması nerede yedin desen maraş'ta çalışırken yemiştim sanırım bayağı bir uzun süre oldu. 12 sene kadar 13 sene belki de. Şuradan buradan 8 sene önce yedim evet en son.
Daha yazacaktım yanlışlıkla göndere bastım 😒
Rica ederim 🌹😊
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Dünya kadınlar günün kutlu olsun 🌹
Hataylı olarak mumbar diyorum, çünkü annem her zaman o kadar güzel yapar ki gerçekten çok özel bir lezzet. Mumbarın o iç harcı, baharatlarla harmanlanmış, yumuşacık ve tam kıvamında oluyor. Şırdan da tabi ki lezzetli ama mumbarın yeri başka. Hem sıcak, hem de soğuk servis edebileceğiniz bir yemek olması da onu çok pratik hale getiriyor. Annemin ellerinden çıkan mumbarsa bambaşka bir tat gerçekten çok özel.
Eic için teşekkür ederim 🙏🏻
Mumbarı çok kez yedim ve tadını da oldukça beğeniyorum. Ancak şırdan hiç yemedim yorumlara bakılırsa seven ve sevmeyen kişi neredeyse eşit bir gün yer miyim bilemiyorum
Ah canım, mumbar mı şırdan mı tartışmasız bir "lezzet çatışmasıdır"! 😄 Ama ben galiba mumbarcıyım. O içindeki baharatlı, pirinçli karışım öyle şahane ki insanın aklını başından alıyor! Hele bir de limon sıkıp üzerine pul biber döktün mü, tam yemelik olur. 🍋🍢
Tabii ki şırdanın da seveni çok, özellikle Adana'da geceleri olmazsa olmazdır. Ama itiraf edeyim, şırdanın şekli ve sunumu bazen beni zorluyor! 🙈 Eğer sen kararsızsan, ikisini de dene derim! Çünkü yok böyle bir lezzet festivali! Sen hangisini seçiyorsun, merak ettim şimdi! 🥳🍴
Cevap
9Cevap
Mumbar olsun gadası
hiç birini sevmiyorum ben.
İkisini de yemedim, görüntüleri sebebiyle de çok iştah açıcı gözükmüyor..
İkisine de bayılırım ama tabi ki mumbar diyorum. Mumbarın yerini hiç bir şey tutamaz. Hele birde piştikten sonra kendi yağında biraz kızartacaksın, mükemmel ötesi bir şey oluyor
Hiçbiri 😒
İkisini de hiç yemedim bilmiyorum
ikisinide bayılıyorum ama sirdan 1 adım önde
İkisini de hiç yemedim
Şırdan net olarak hastasıyım
İkisi de değil..
Mumbar
İkiside değil
İkisi de değil :d
Hiçbirini sevmem
İkisinden de nefret ediyorum.
Tırşık