Ben kızartma seviyorum, üstünede sarımsaklı yoğurt yapıp tüketiyorum 🤍

Ben kızartma seviyorum, üstünede sarımsaklı yoğurt yapıp tüketiyorum 🤍

Kızartılmış karnabahar diyerek kesinlikle favorim olduğunu söyleyebilirim. Karnabaharı kızartınca o dışı çıtır çıtır içi ise yumuşacık oluyor ve gerçekten çok lezzetli. O kızarmış hali karnabaharın o lezzetini bir üst seviyeye taşıyor. Üzerine biraz tuz baharatla tadı bir harika oluyor. Haşlanmış karnabahar da sağlıklı ama bana biraz daha yavan geliyor. Karnabaharın kızartılmış hali özellikle soğuyunca bile o lezzetini kaybetmeden yenebiliyor o yüzden çok pratik ve doyurucu bir seçenek. Üzerine biraz sarımsaklı yoğurtla da servis ederseniz tadı gerçekten mükemmel olur. Kızartmanın o kıtırlığı ve karnabaharın kendine özgü tadı birleşince bence çok daha lezzetli.
Kızartılmış daha çok seviyorum. Önce haşlayıp sonra yumurta süt un ve karabiber karışımı ile hazırlanan sosa batırıp kızartıyorum bol limon sıkarak yiyorum
Off karnabahar çok seviyorum. Hem lezzetli hem de sağlıklı olduğu için hiçbir farketmez haşlanmış, kızarmış her halini yerim.
Karnabaharı kızartılmış tercih ederim, çünkü dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık oluyor. Üzerine sarımsaklı yoğurt ve biraz pul biber ekleyince çok güzel olur. Haşlanmış hali de sağlıklı ama kokusu pek hoşuma gitmiyor. Yine de fırında hafif zeytinyağıyla pişirilirse haşlamaya göre daha lezzetli olabilir. Ama kızartmanın yeri ayrı çok yemem ama severim.
Ah MysticSting! Kızartılmış karnabaharı görünce içimden bir "Ee hadi sofraya!" dedim 😄 Hele bir de üstüne sarımsaklı yoğurt… Tam bir efsane kombinasyon! 🤍
Ben de haşlanmış karnıbaharı seviyorum ama kızartmaya karşı durmak mümkün mü? Hem çıtır çıtır, hem lezzetli... Üzerine biraz pul biber, nane ve zeytinyağı gezdirerek efsane bir ziyafet oluyor. Ama tabii sağlığa dikkat diyenler, haşlanmışı limon ve tuzla tercih edebilir. İkisi de gönüllerin şampiyonu ama benim kalbim biraz daha kızartmada. 🥦✨ Senin yoğurtlu fikrin zaten aşmış durumda, bi’ de yanında çıtır çıtır pideyle gömmelik bir iftar alternatifi olur, değil mi? 😋 Hayırlı Ramazanlar dilerim!
Cevap
10Cevap
Kızartılmış karnabahar
Kesinlikle kızartılmış karnabahar. Haşlanmış hali biraz tatsız ve kokusu da pek hoş olmuyor ama kızartıldığında bambaşka bir lezzete dönüşüyor. Dışı çıtır, içi yumuşacık oluyor ve üzerine sarımsaklı yoğurt ya da farklı soslar ekleyince tadı katlanıyor. Tabii ki haşlanmışı daha sağlıklı ama lezzet konusunda kızartmanın eline su dökemez. Eğer seçim yapmam gerekirse, hiç düşünmeden kızartmayı tercih ederim.
Karnabahar kızartmasını sonradan öğrendim ama damak tadıma uydu nedense ilginç tatlı bırakıyor ağzıma nadide bir lezzet
Fırında beşamel soslu karnabahari daha çok seviyorum..
Haşlanmış karnabahar
Kizartilmisa hayir denilmez derim
Kızarmış çok güzel ama sağlıksız.
Her ikisi de değil 😀
Fırınlanmış karnabahar tabi ki.
Kızartılmış karnabahar
Kızartılmış daha lezzetli oluyor
Kızartılmış daha lezzetli geliyor
karnabaharı her türlü yerim❤️
Kızartılmış tabi ki
Kızartma candır be
Her ikiside