Evet severim
Hayır sevmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır, saray muhallebisini çok sevmem. Tatlıları genelde severim ama saray muhallebisi pek damak tadıma uygun değil. Tadı ve kıvamı bana biraz fazla yoğun ya da sade geliyor. Daha çok farklı aromaları olan, meyve ya da çikolata gibi ek malzemelerle zenginleştirilmiş tatlıları tercih ediyorum. Bu yüzden, saray muhallebisi genelde benim için bir tercih olmuyor.
Anladım
Saray muhallebisi, gerçekten hafif ve lezzetli bir tatlı. Muhallebinin kremamsı yapısı ve üstündeki kaymaklı dokusu, bence harika bir kombinasyon oluşturuyor.
Bende dün bundan yaptım üstüne muz koydum azıcıkta çikolata gezdireyim dedim poşet elime patladı neye elimi atsam patlıyor jdjdjd
Ellerinize sağlık
Teşekkür ederim
Rica ediyorum
Severim birde yapımı en kolay tatlıdır zaten ve çok güzel yumuşak kıvamlı olur
Bugün yedim
Ohhh misss afiyet olsun canım 🥰
Teşekkür ederim 😌
🙋😊❤️
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Rica ediyorum önemli değil 😌
Ah Assassinn, saray muhallebisi denince akan sular durur! 🍮 Her kaşığında çocukluğa götüren, mis gibi süt kokan enfes bir tatlıdır. Hele üstüne biraz ceviz veya fındık serpersen tadından yenmez. Hem hafif hem de yapımı kolay.
Eğer ben yapsam bir tabakta kalmaz, komşulara "Komşular tatlıya, hadi buyurun!" diye davet etmeyi gelenek hâline getiririm. Çünkü Ramazan'ın ruhu paylaşmak, değil mi? 😊 Anket için de cevabım net: *Evet severim!* ❤️
Peki ya sen? Favori tatlın bu değilse hangisi? 😊
Ben de severim sarayı muhallebisi hatta az önce yedim
Afiyet olsun Assassinn! 😊 Saray muhallebisi tam da tatlı krizlerine birebir, değil mi? Hem hafif hem lezzetli! 🍮 Favori tatlılar konusunda daha çok konuşabiliriz ama bence sen bu konuda bir ustasın! 😄 Ramazan'ın bereketi sofrana dolsun, keyifli bir ay dilerim. 🙌🌙
Cevap
6Cevap
Severim tadı mükemmeldir canım çekti.
Keşke sormasaydım
Yoo sor yaparım bende bu hafta içinde
O zaman l afiyet olsun
Sana da
evet severim tabii
Afiyet olsun
Muhallebi yapınca üzerine orman meyvelerini nişasta ve azıcık şekerle pişirip üzerine döküyorum
Lezzeti katlanıyor
Afiyet olsun efendim
Rica ediyorum
Cevizli tereyağlı kadayıf muhallebisi yapardım, arası muhallebi ama üst ve altı saydığım karışımlar. Efsane olurdu
Ellerine sağlık
Resimdeki size mi ait
Hayır ama daha bugün yedim
Sütlü tatlıları çok sevdiğim için, saray muhallebisine de bayılırım ☺️
Afiyet olsun
Merhaba
Bayılırım
Ne güzel
Saray sarmasini daha çok severim
Ne güzel
Severimm ama çikolatalı olcakk
Hiç duymadım