Yeme & İçme İftardan sonra kim kime kahveye gitmeli söylüyorum, buyurmaz mısınız🙂? NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yanında gülbeşekerle beraber🙂Ama bunlar benim marifetim adınada gülbeşeker diyorlar🙂Ne çok seviyorum bu sahneyi 😄😄😄🌸💫 Güncellemeler1 yıl Etiketleri yaparken zorlandım idare edin🙂 Güncellemeler1 yıl Giden oldu mu ajajsjsjhttps://youtu.be/-zIuu0VO2tE?si=r0cpWlIqOSB2pygR Güncellemeler1 yıl Kahveye giden oldu mu shajs İftardan sonra kim kime kahveye gitmeli söylüyorum, buyurmaz mısınız🙂? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Flankes1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Söyle bakalım ama stalk yap öyle söyle 😂 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. söyleyebilirsin evet 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @ışıkhızında Yorumla Işıkhızında 1 yıl Beni mi engellemiş Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Ay Çalıkuşu Gülbeşeker geldi aklıma😍 Ben de buyuruyorum o vakit, kahve içmeye kime gitmeliyim? 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Toval
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 35% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 656 cevap paylaştı. Söyle ama böyle soruların çok müşterisi olur başına iş aldın sjsj 1 16 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Sosyetic_sheegill Yorumla u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ 1 yıl Ahahahaha tenezzül etmez işin aslı buradakileri reelde karşılıklı kahve içirmen çok zor 😆 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Tenezzül etmez derken Yorumla u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ 1 yıl "TDK'ye göre tenezzül etmek kelimesi anlamı şu şekildedir: Kendi durumuna, düzeyine aykırı düşen bir şeyi veya işi kabul etmek, herhangi bir şeyi yapmaya istekli olmamak"Alıntı, kaynak: www.sabah.com.tr/.../tenezzul-etmek-ne-demek-tenezzul-etmek-tdk-sozluk-anlami Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Ya sen bana küs müsün :D bıktım senin tavrından Yorumla u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ 1 yıl Değilim ya neden küs olayım ki 😃 ne dedim ki 😃 ayrıca beni listenden çıkaran da sensin 😃 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Küsmüşsün basbayağı :D profesör eğer baktıysan takip listeme sadece kızları takip ediyorum ya ben 😒 Yorumla u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ 1 yıl Valla kankan ile de samimi olduk, instagram üzerinden epeyce bir sesli sohbetimiz dahi var biliyorum yani hatta aynısını o da yaptı bana listesinden çıkardı ahahahaaaa, güzel olmuyor ama sıkıntı yok Sosiciğim küs değiliz gerçekten de 😃 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Belli belli :D ben seni tanımıyor muyum jdfjks Yorumla u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ 1 yıl Ahahaha tanıyorsun hatta bana random yazmayı da öğretmiştin sjsjsj Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl 😅 bak şimdi buzlar eridi jdfj Yorumla u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ 1 yıl Ahahahahaa iyi sevindim tamam öyleyse 😃 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Yahu sendeydi o buzlar djdjs Yorumla u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ 1 yıl Bende değildir, güzel kadınlar ile arama buz koyduğum görülmüş bir şey de değildir sjsj Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Valla sen küsmüştün, şimdi barıştın sjfjs Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Oooooooo sjshffh Yorumla
Alastor39 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kız Sude kahveyi ateşe koy dedikodu var akşama 💅💅 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @iamdonknow Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 771 cevap paylaştı. Gülbe şeker gül artık gül be ahahahKahveye mi gidiyoruz? 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Desensiz olsaydı falına bakardım 😂🤣😂 1 5 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @BalalarBabası Yorumla frankejstan013 1 yıl 🤔😳😳 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Kız kalmadı napim😄 Yorumla BalalarBabası 1 yıl Bu ne yaa 😒😒 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Merak ettim partnerimi.. 1 7 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Sormalarageldik Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Biz olsa olsa protein shake içmeye gideriz dişi bir partner bulamadın mı bize kahve içmelik ayıp sana 😂 Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl @Sormalarageldik sanırım kendimizi aşmamız için teşvik ediyor bizi. Bu nicki ilk olarak sana kullanmak nasip olsun istemezdim:) Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Valla abi erkek erkeğe hiç kahve içmedim ben bira falan bari içelim senin nicki güncelleyelim 😂 Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl @Sormalarageldik brocum bira da ben hiç kullanmadım. Hemfikiriz ki bu eşleşme hatalı:) Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Aynen soran biraz şıklarda kaydırma yapmış 😂 Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl @Sormalarageldik insanlık hali. Oruç falan, olabilir yani.:) Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 667 cevap paylaştı. Kaliteli biri olsun ajsjsjsjdjdjd 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Flankes1 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Buyurduk bakalım :) 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @MarllboroRed Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 984 cevap paylaştı. Söylü bakalım kimle gidiyorum kahveye 😂 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Olar 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Elprofesör Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 579 cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 4 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @birazkülbirazduman Yorumla u Dark_Scourge 1 yıl @birazkülbirazduman bu 2 oldu bak ama😂😂 Yorumla birazkülbirazduman 1 yıl Aa aa evren yine bi şeyler deniyor Yorumla u Dark_Scourge 1 yıl Sanırım. Kafasına göre bir şeyler yapıyor Yorumla
Parlayanyıkılışş Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabi 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @ProFgihter Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 9,9b cevap paylaştı. Olur 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @mesut_boztaş Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 792 cevap paylaştı. Olur söyle 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @MonsverAselll Yorumla
iamdontknwow Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olur 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Alastor39 Yorumla
niggative Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Olur buyururuz 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Berkay108 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tabi ki 1 10 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Abuzittin34 Yorumla Abuzittin34 1 yıl Hehhh tencere yuvarlanı kapağını buldu şimdi durduk yere fırça yicez :D Yorumla BiliyormBununAdı_AŞK 1 yıl @Abuzittin34 karını da al gel ben ismarliyom sus aglama iki çaya tatlida ye Yorumla Abuzittin34 1 yıl Hahahahaha ne dedim 😂😂😂 Yorumla BiliyormBununAdı_AŞK 1 yıl @Abuzittin34 vodividovıdıvıdı Yorumla Abuzittin34 1 yıl Ama ben hep yanlış anlaşılıyorum tesüf ederim Yorumla BiliyormBununAdı_AŞK 1 yıl @Abuzittin34 bişey edemezsin Yorumla Abuzittin34 1 yıl Peki etmiyorum Yorumla BiliyormBununAdı_AŞK 1 yıl @Abuzittin34 🌷💞 Yorumla Abuzittin34 1 yıl Cba🌹 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Buyurdum 1 11 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Kimikio Yorumla s Kimikio 1 yıl Merhabalar iftar da geçti yarına kaldı bizim kahveler galiba 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kahve sevmiyorum maalesef Yorumla s Kimikio 1 yıl E çay olur, Cafe latte, Americano, White Chocolate Mokka olur 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çay olsun tamam😅 Yorumla s Kimikio 1 yıl Ben şekersiz içiyorum siz? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 5 🍬 Yorumla s Kimikio 1 yıl Ben de diyorum benim şekerleri kim aldı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sjjsj Yorumla s Kimikio 1 yıl O kadar şeker zararlı 😑 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence değil bişi olduğu yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Buyur söyle 1 3 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Parlayanyılılışş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @parlayanyikiliss 😄 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl 😅 Yorumla
Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 58% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 386 cevap paylaştı. Söyle 😂 1 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hadi bakalım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Söyle bakalım ama stalk yap öyle söyle 😂
söyleyebilirsin evet
@ışıkhızında
Beni mi engellemiş
Ay Çalıkuşu Gülbeşeker geldi aklıma😍 Ben de buyuruyorum o vakit, kahve içmeye kime gitmeliyim?
@Toval
Söyle ama böyle soruların çok müşterisi olur başına iş aldın sjsj
@Sosyetic_sheegill
Ahahahaha tenezzül etmez işin aslı buradakileri reelde karşılıklı kahve içirmen çok zor 😆
Tenezzül etmez derken
"TDK'ye göre tenezzül etmek kelimesi anlamı şu şekildedir: Kendi durumuna, düzeyine aykırı düşen bir şeyi veya işi kabul etmek, herhangi bir şeyi yapmaya istekli olmamak"
Alıntı, kaynak: www.sabah.com.tr/.../tenezzul-etmek-ne-demek-tenezzul-etmek-tdk-sozluk-anlami
Ya sen bana küs müsün :D bıktım senin tavrından
Değilim ya neden küs olayım ki 😃 ne dedim ki 😃 ayrıca beni listenden çıkaran da sensin 😃
Küsmüşsün basbayağı :D profesör eğer baktıysan takip listeme sadece kızları takip ediyorum ya ben 😒
Valla kankan ile de samimi olduk, instagram üzerinden epeyce bir sesli sohbetimiz dahi var biliyorum yani hatta aynısını o da yaptı bana listesinden çıkardı ahahahaaaa, güzel olmuyor ama sıkıntı yok Sosiciğim küs değiliz gerçekten de 😃
Belli belli :D ben seni tanımıyor muyum jdfjks
Ahahaha tanıyorsun hatta bana random yazmayı da öğretmiştin sjsjsj
😅 bak şimdi buzlar eridi jdfj
Ahahahahaa iyi sevindim tamam öyleyse 😃
Yahu sendeydi o buzlar djdjs
Bende değildir, güzel kadınlar ile arama buz koyduğum görülmüş bir şey de değildir sjsj
Valla sen küsmüştün, şimdi barıştın sjfjs
Oooooooo sjshffh
Kız Sude kahveyi ateşe koy dedikodu var akşama 💅💅
@iamdonknow
Gülbe şeker gül artık gül be ahahah
Kahveye mi gidiyoruz?
Desensiz olsaydı falına bakardım 😂🤣😂
@BalalarBabası
🤔😳😳
Kız kalmadı napim😄
Bu ne yaa 😒😒
😂😂😂
Merak ettim partnerimi..
@Sormalarageldik
Biz olsa olsa protein shake içmeye gideriz dişi bir partner bulamadın mı bize kahve içmelik ayıp sana 😂
@Sormalarageldik sanırım kendimizi aşmamız için teşvik ediyor bizi. Bu nicki ilk olarak sana kullanmak nasip olsun istemezdim:)
Valla abi erkek erkeğe hiç kahve içmedim ben bira falan bari içelim senin nicki güncelleyelim 😂
@Sormalarageldik brocum bira da ben hiç kullanmadım. Hemfikiriz ki bu eşleşme hatalı:)
Aynen soran biraz şıklarda kaydırma yapmış 😂
@Sormalarageldik insanlık hali. Oruç falan, olabilir yani.:)
Kaliteli biri olsun ajsjsjsjdjdjd
@Flankes1
Buyurduk bakalım :)
@MarllboroRed
Herkesi kandırdı
Söylü bakalım kimle gidiyorum kahveye 😂
Olar
Elprofesör
Söyle bakalım
@birazkülbirazduman
@birazkülbirazduman bu 2 oldu bak ama😂😂
Aa aa evren yine bi şeyler deniyor