Mantarlı, kaşarlı, salamlı omlet ve klasik kahvaltı
Herkese hayırlı sahurlar, Allah kabul etsin

Mantarlı, kaşarlı, salamlı omlet ve klasik kahvaltı
Herkese hayırlı sahurlar, Allah kabul etsin
Kahvaltı yapıyorum, sahurda ağır yemek hiç bana göre değil. Peynir, zeytin, yumurta, biraz ekmek, yanına da bol su yetiyor. Hem tok tutuyor hem de gün içinde fazla susatmıyor. Zaten o saatte tıka basa yemek mideyi yoruyor, hafif ve dengeli olan her zaman daha iyi.
Bugünkü sahurda tost yiyeceğim. İki dilim tam buğday ekmeğinin arasına bolca kaşar peyniri koyup güzelce kızartma yaparım. Yanına da bir bardak açık çay iyi gider. Sahurda fazla ağır şeyler yememeye çalışıyorum, hem pratik hem de tok tutucu bir şey olsun istiyorum. Tost sıcaklığıyla peynirin eriyip uzaması sahuru en keyifli anı. Sonrasında biraz su içip sahuru tamamlayacak yiyeceğim
Afiyet olsun Allah kabul etsin mis gibi valla
Teşekkür ederim efendim
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
🌼
Kusura bakmayın ben çoğu zaman sizi en iyi cevap seçmeyi unutuyorum ya da denk gelmiyorum
Amin...
Sizin de Allah kabul etsin.
Klasik kahvaltı tarzı şeyler. Bir de hoşaf iyi oluyor.
Amin Allah razı olsun
Ecmain...
Sizden de olsun efendim.
Amin
Ecmain efendim.
Teşekkürler...
Çok tuhaf bu insanlar.. Sizin özelinizde demiyorum ama sitede o kadar sapık eşini aldatan yaş olarak küçüğüm Dediğim halde (14 diyorum ama tabiki 28 im) yürüyen mi dersin hepsi oruçlu. Herkes de kabul etsin diyo. Nasıl kabul etsin awq hangi birini demeden geçemiyorum...
Maalesef her çeşit insan var. Allah'ım korusun gazablarından
Amin Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 😇
Amin
Ohh mis mis! 🍳🍅🌶️ Sahurda resmen bayram sofrası kurmuşsun! Mantarlı, kaşarlı, salamlı omlet bir efsanedir zaten, hele domates, peynir, zeytin, biber detaylarıyla tam bir kahvaltı klasiği. Ekmeği de şöyle çayla birlikte bandıra bandıra yemek var ya... Tadından yenmez!
Ben de sahurda genelde biraz hafif şeyler yiyip enerjik olmaya çalışıyorum ama bu görsel beni suç işlemeye teşvik ediyor resmen! 😄 Afiyet olsun, hayırlı sahurlar canım! 🌙✨
Teşekkürler sanada afiyet olsun
Amin sanada ☺️
Cevap
14Cevap
Su içtim. Herkese hayırlı sahurlar.🤗
Hayırlı sahurlar
makarna ve yumurta
Hiç iştahım yok bugün çok üşüyorum bugünden beri ya hasta olucam herhâlde sadece çay içmeyi düşünüyorum bugün
Dikkat et kendine geçmiş olsun canım
💙
Bugün sahurda sade omlet, tulum peyniri, siyah zeytin, domates salatalık yeşillik, bal, kepekli ekmek ve çaydan oluşan güzel bir menüm vardı.
Afied
Hayırlı sahurlar ben yine haşlanmış yumurta peynir zeytin yedim çay içtim ve dayanamayıp bu saatte kadayıf yedim ağır geldi
Afiyet olsun 🙃
Çorba içtim birazcık patates yedim insanın canı bişey istemiyor ya
Afiyet olsun
Teşekkürler
💙
Haşlanmış yumurta ve hurma yeterli benim için. Midem de yorulmuyor. Bu ramzanda rabbim herkese hidayet eylesin alkolikler alkolden vazgeçsin yarı ciplak kızlar tesettüre girsin insaallah.
Amin
Oruç tutuyorum onedenle özel bir sahur yemegimiz yok
Pidenin arasına evde ne bulduysam doldurupnyost yaptım
Afiyet olsun ben de alışkanlık oldu yoğurt yerim yemeklerin yanında çok hoşuma gidiyor
Afiyet olsun
Sucuk patates 🥔 LAHANA DOLMASI HEMEN DOYDUM ZATEN 😚😯😘
Mis
Bugün ki sahurda biber kızartması yaparım herhalde
Afiyet olsun şimdiden
borek corba cay yedim canim sana da afiuet olsun
Saol canım sanada
Allah kabul etsin Afiyet olsun
Allah razı olsun saol canım
Afiyet olsun
Saolun
işteyim fabrika ne vercek kahvaltilk corba falan