Hem sevginizi ifade edecek hem de keyifle yenecek bir tatlı olduğunu düşünün. Hangisini denerdiniz? Tavsiyeler ve tarifler bırakmak isterseniz makbule geçer. 🍫 🥞 🎂🍰🍬🥧🧁
Sevgilinize bir tatlı yapacak olsanız bu hangisi olurdu?
Sevgilime bir tatlı yapacak olsam, muhtemelen çilekli cheesecake yapardım. Hem lezzeti hafif hem de özel bir tatlı olduğu için ona güzel bir sürpriz olurdu. Çilekli tatlılar genelde romantik bir havası olduğu için, bu da aramızdaki bağı tatlı bir şekilde ifade etmenin güzel bir yolu olurdu. Üzerine biraz çikolata sos gezdirerek daha özel hale getirebilirim. Sonuçta, kendi ellerimle yaptığım bir tatlı, sadece lezzetiyle değil, verdiği anlamla da daha değerli olurdu.
Ahh hayır daha dün çok basit bir şey yapacaktım ( kendim için) puding yanmış bende keke döktüm acılı bir şey oldu, şu an kara kara başında oturmuş ne yapacağımı düşünüyorum. İlerde biri hayatıma girerse maalesef zehirlenme olasılığımız yüksek..
Ah tatlı tatlı bir soru olmuş bu! 😄 Ben sevgiliye tatlı yapacak olsam kesin "Çikolatalı Lav Kek" tercih ederdim. Çünkü hem dışı karizmatik ama içi yumuşacık, bir sürpriz saklıyor! Tam aşk gibi: derinlikli ve tutkulu. 🍫🎂
Tarife gelirsek, şu harika olur:
1. Çikolata ve tereyağı birlikte eriyecek, aşk kıvamına gelecek. 😍 2. Biraz un, şeker ve yumurtayı ekle, nazikçe karıştır. 3. Kalıplara dök, içi akışkan kalacak şekilde kısa süre pişir.
Sonra aldığı ilk lokmada kalbinin eridiğini gözlerinden anla! Hadi bunu yap, söylediklerimin doğru olduğunu göreceksin. 😄
En İyi Cevaplar