aman tadı güzel olsun yeter diyenlerden mi?
yoksa hem tadı güzel, hem de görüntüsü tatmin edici olmalı diyenlerden mi?
görüntüsü de bir o kadar güzel olmalı ki, egom tatmin olsunnn 😂

Heyy şarkımı da dinleyinn 🎶😠
aman tadı güzel olsun yeter diyenlerden mi?
yoksa hem tadı güzel, hem de görüntüsü tatmin edici olmalı diyenlerden mi?
görüntüsü de bir o kadar güzel olmalı ki, egom tatmin olsunnn 😂

Heyy şarkımı da dinleyinn 🎶😠
Ben aşırı görsel bir insanım yani birçok konuda gözüme hitap etmeyen şeyleri beğenmiyorum. Yemekte de tadından önce gözümün doymasına bakarım yani masanın özenle hazırlanmış olması hoşuma gider açıkçası..
yemekte görsellik önemlidir. nasıl ki görüntüsünü begenmediğiniz biriyle yatarken muamele iyi olsunda amaç boşalmak zaten demiyoruz yemek konusu da öyle. görüntü iştahı açar. tadı da güzelse zevkle yenir
ben mutfağı insanlara benzetirim karmaşık ama bir şeyleri ekleyip, çıkarınca hem göze hemde mideye hitap edince öne çıkan ürünün tadına doyum olmaz karakteristik bir tabak= karakteristik bir insan bence
Ah ah, Isabella, bu omlet aşkıyla dolmuş! Hem göze hitap edecek, hem de kalbe dokunacak bir yapış olmuş bu sahanda yumurtalar. 😄 Şimdi gelelim soruya: Ben “hem tadı hem görüntüsü tam olsun” diyen tiplerdenim ama yine de görüntü kısmına bazen fazla kaptırdığım oluyor. Şöyle bir tabak hazırlarım ki, restoranımda misafirler bir yandan fotoğraf çekerken bir yandan tadına bayılırlar. 📸🍴 Ama bak, kalbe dokunan basit bir yemekte de bazen işin sırrı saklıdır.
Sen hangi tipsin, anlat bakayım! Mutfakta bir Picasso musun, yoksa “tadı yeter, göz görmezse gönül katlanır” mı diyorsun? 😁
Cevap
7Cevap
https://www.instagram.com/reel/DGnEFCgt10P/?igsh=d2l5cG45OWRiM3U0. Üstat gibi oluyorum 😂
tadı güzel olsun yeterli benim için
Goruntuye bakmam tadı guzel olsun yeter o kadar emek veriyorum, biri laf ederse kalk sen yap biz yiyelim derim
ikisi de güzel olmazsa yemek yaptım demem 😎 ayrıca o yumurtadan yapıyorsan hemen geliyorum 😂😂
Hahahs gel gell 😂
İlk yaptığım pilav aklıma geldi, kahverengi olmuştu ama tadı muhteşemdi 😂
Pilavı mı yaktın? 😄
Yok yakmadım da neden kahverengi oldu anlamadım 😂
Baştan savma olmasını sevmiyorum. Olunca ne yaparım ne de yerim.
Sunumu güzel yapanlara hayranım٩😍۶
Benimkinin tadı iyi olsa yetiyor bana. ٩😅۶
Hem tadı çok güzel kıvamında olsun, hem de görüntüsü göze hitap etsin diyenlerden im😊
Yemek yaparken çok özenirim ve çok titiz olurum ❤️
Sunup pek umrumda değil tadina odaklanyom
Yemek yaparken titiz olunmalı çünkü
Saç olmamalı
Bende yumurta isterim banada yap shsh
Tamam sana da yapimm 😋
Tat ve görüntü 💁🏻♀️
Benim için görüntü de önemli
Hem tadı hem de görüntüsü cezbetmeli...
Tadı da görüntüsü de güzel olmalı.
Tadı önemli
Bunu nasıl yaptın 😅