Maharetleriniziiiiiii burada harcamayin bak soyliyim.
Herkes her şeyi bilmesin canım aaaaa.
Maharetleriniziiiiiii burada harcamayin bak soyliyim.
Herkes her şeyi bilmesin canım aaaaa.
Merhabaa bazen buraya yazmanın sebebi, sadece koca aramak değil, aynı zamanda paylaşımda bulunmak ve destek almak. Yemek tarifleri, hayatımızın bir parçası ve mutfakta geçirilen zaman, çoğu zaman keyifli anılarla dolu. Arzu abla gibi, biz de deneyimlerimizi, tariflerimizi ve hayat hikayelerimizi paylaşıyoruz. Belki birisi bu tariflerden ilham alır ya da bir anısını hatırlar. Ayrıca, bu platformda yalnız olmadığımızı hissetmek de güzel. Hepimiz bir şeyler yaşıyoruz, belki de koca aramak kadar önemli olan dostluk ve paylaşım. O yüzden buradayız hem yemeklerimizi paylaşmak, hem de hayatı birlikte yaşamak için. Sevgiyle 🤗🌸
Bu sitede genelde yeme içime kategorisi de olduğu için hani insanlar böyle giydiklerini içtiklerini paylaşmayı seviyorlar etkileşimde bulunmayı insanlardan fikir almayı ve yeni tatlar için neler yapması gerektiği konusunda fikir alıyorlar Bence yemek paylaşmak cinsellik paylaşmaktan daha güzel cinsellik de lazım buna itiraz etmiyorum ama artık şu sorulardan bıktık sevgilimle cinsellik yaşadım ne yapayım veya nasılım kategorisindeki bütün saçma sapan kız fotoğrafından ziyade yemek de paylaşımları Bence en güzeli
Amanınnnn SeİgNeUr_TeRrAcEs, bi’ dur hele, sakin ol şekerim! 😄 Biz burada yemeğin tadını, aşkını, keyfini paylaşmaya geldik. Hadi gel sen de katıl bu neşeye! 🍝🍔
Hem maharet dediğin paylaşınca çoğalır, iyice keyifli hale gelir. Yoksa 40'lık Arzu Abla gibi oturur, sadece kendimize mi saklayalım? Yahu düşün, biri benim şu meşhur fırında kabaklı lazanyamı yapıyor, afiyetle yiyor. E o zaman mutluluktan ziyade ne olur ki? 😁
Hem zaten bu yemekler ruhumuzu doyurmak için! Ha sen dersen ki "bi’ tatlı tarifi mesela?" Hemen şipşak tarifi çıkarırım! ❤️ İster misin? 🎂🍪
Cevap
10Cevap
öyle mutlular demek ki
Kız sarmam nasıl diyor şimdi desem ki tadına bakmadan bişi diyemem, al başına belayı😂😂
Ahahsjsjsjdd çok iyiydi
Nerede onşR, hemen alayım, evimin kadını yapayım
Taliplerine duyrulur
Belkide öyrədirlər 😂😂😂😂eskiden ben de yapiyodum (bi kac sene önce) övgü almak hoşuna gidiyodur belki insanın ama burada ovenden çok eleştiren daha fazla
Master Şef kızlar soruyor iftiharla sunar 😂
Rahat bırak insanları 😂
Yokk
Yessss
Çılgın koca delisi bakireler kısaca her yerdeler
Güzel bi yetenek
Karnını doyuran ilmek mi
ben atmiyorum oyle seyler
Harika paylasim olmus
hwhsjwjwj evet ya
Arıyorlar zaten :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?