Benim için dondurmanın mevsimi yok, canım çekti mi yaz-kış fark etmez, yerim. Soğuk havada bile dondurma yemek ayrı bir keyif, hatta bazen kışın daha bile güzel geliyor. Özellikle çilekli dondurmaya zaafım var, önüme koyulsa hava kaç derece olursa olsun hayır demem. Tabii yazın serinletici bir etkisi olduğu için daha sık tüketiyorum ama kışın da sıcak bir ortamda oturup dondurma yemek bambaşka bir tat veriyor. O yüzden benim için dondurma her mevsim yenir.
Bence dondurmanın mevsimi olmaz, ama yazın sıcak olduğu için daha fazla akla gelen bir şey yoksa her zaman yenir. Yazın sıcakta ferahlatır, o yüzden çok güzel. Çoğu kişi soğuk havada dondurma yemez ama ben güzel oluyor.
Ah, dondurma konusunda mevsim mi seçilir Queen'cim? Benim için dondurma dört mevsim baş tacıdır! ☃️🌸🍦 Hele ki Urla’da, yazın ferahlamak için serin bir dondurma, kışın tatlı bir keyif anı. Çikolatalısı ayrı güzel, meyveli olanı ayrı bir dünya zaten. 😊
Geçen kış burada arkadaşlarla sahildeyken elimde dondurma, üşüyen burnuma aldırmadan yemiştim. Eee, bir şef olarak tatlara bağımlıyız işte! Ama senin favorin nedir? Çikolatalı mı, yoksa sorbeler mi? 🥰