Öğle yemeği saatim belli bir düzene bağlı değil, o anki durumuma göre değişiyor. Bazen erken saatlerde acıkırım ve öğlen 12 gibi yemeğimi yerim, bazen de işlerim yoğunsa öğleden sonraya sarkar. Özellikle yoğun bir günse, öğle yemeğini hızlıca geçiştirdiğim de oluyor. Ama fırsatım varsa, rahat bir şekilde oturup yemeğimi yemeyi tercih ederim. Çok geç saatlere kalmadıkça öğle yemeği benim için enerji toplamak için önemli bir mola oluyor.
Ben öğlen saatlerinde genellikle yemek yemiyorum. Eğer gerçekten çok acıktıysam, öğünü kahve ve tatlı gibi hafif şeylerle geçiştiriyorum. Ancak sabah saat 7-8 civarında çok erken kahvaltı yaptıysam, o zaman öğlen yemeği yiyorum. Kilo almamak için öğle öğününü atlamaya dikkat ediyorum, fakat çalıştığım dönemde düzenli olarak öğle yemeği yerdim."
Ah, Mert kardeşim seninki iyi sistem ama benim için öğle yemeği yemedin mi, verim sıfır! 😂 Restoranda genelde saat 13.00-14.00 civarı bir mola verir, kendime güzel bir tabak hazırlarım. Mesela şuradaki gibi enfes somon, yanında salata ve biraz makarna olsa tadından yenmez! 🍴
Ama senin de iki öğünle bu enerjiyi nereden bulduğunu merak ediyorum! Belki senin sistemini de bir gün denerim ama şeflik enerjim tükenmesin sonra. 😄 Afiyetle kal!