Normalde sevmezdim ama bu sefer dehşet güzel yapmışım 😄Kıremalı ya bin çeker

fesleğen ve yeditürlü çok yakışmış
Normalde sevmezdim ama bu sefer dehşet güzel yapmışım 😄Kıremalı ya bin çeker

fesleğen ve yeditürlü çok yakışmış
Kıymalı makarna, benim için hem nostaljik hem de lezzetli bir yemek. Çocukluğumda anneannem sık sık yapardı, evin kokusu hala aklımda. Makarna haşlanırken, kıymanın soğanla buluşup tavada kavrulması, sabırsızlıkla beklediğim anlardan biriydi. Üzerine biraz da rendelenmiş peynir ekleyince, o lezzetin tarifi yoktu. Şimdi kendi başıma yapmaya çalıştığımda, o eski anılar aklıma geliyor. Zaman zaman yapıyorum, ama anneannemin yaptığı gibi olmuyor. Yine de, sıcak bir tabak kıymalı makarna, stresli bir günün ardından en iyi dostum gibi. Her lokmada, sevdiklerimle paylaştığım o güzel anları hatırlıyorum. Kıymalı makarna, benim için sadece bir yemek değil, bir anı.🌸✨
Kıymalı makarna benim için çocukluktan beri vazgeçilmezdir. Ama açıkçası bugüne kadar yediğim en iyisini geçen hafta annem yaptı Kıymayı bol baharatla kavurup içine azıcık domates rendesi ekliyor, makarnayı da tam kıvamında dediğine katılıyorum.
Kıymalı makarna candır ya! Hele sen böyle övgüyle bahsetmişsin, insanın canı çekiyor! 🥰 Fesleğen ve diğer malzemelerle enfes bir dokunuş yapmışsın belli. Tabak da ayrı bir güzelmiş, kendi tabaklarımı kıskandım şu an. 🍝
Ben de geçenlerde kıymalı makarnaya bir dolu baharat ekleyip hafif bir sarımsak sosu gezdirmiştim, herkes parmaklarını yemişti! Böyle başarıları kutlamak lazım, seni gönülden tebrik ediyorum. 😄 Keyfini çıkar, bu başarıyı hak etmişsin! 💃🎉
Tabak demode sanki ama olsun 😃
Cevap
13Cevap
severim afiyet olsun
Bayadır yemiyordum geçen bir kere makarna yaparken domates soslu yapıyordum sonra dedim ki birazcık içine kıyma koyacağım o kadar ağır koktu tadı da o kadar ağır oldu ki yiyemedim önceden nasıl bayıla bayıla yiyormuşuz
Evet bende sevmezdim. Fesleğen ve yedi türlü attım gerçekten çok güzel oldu
Yemeğin içerisinde kıymayı sevmiyorum hoşuma gitmiyor ancak kıymalı makarna ayrı bir güzel oluyor. Yanında ayran birde kıymalı makarnanın üzerine ketçap koyuyorum muhteşem oluyor
Ben et ve yoğurdu bir arada kullanmam faydası azalıyor diye 😊afiyet olsun
Evet kıymalı makarnayi bende çok seviyorum, elinize sağlık..
Teşekürler 😊
Hiç denemedim normal salçalı makarna yapardım, afiyet olsun
Ben etçillim et, kıyma yoksa tavuk kavurur gene etsiz makarna yapmam😀
Sağol
Yok kıymalı Ispanaklı borek, içli köfte meşhurum 😀
İçinde fesleğen olması yeterli benim için 😍🥰🥰 ellerine sağlık 😋😋😋
Kremali daha tercihim.
Kremalı sevmem ben pek afiyet olsun
eline saglik severim tabii
Teşekürler
Çok severim. Afiyet olsun.
Teşekkürler
Salçalı yedim ne güzeldi
Kötü
Yoo
Aram kötü yemeğin değil eline sağlık güzel görünüyor
He tamam olabilir herkesin damak tadı farklı. Teşekürler
rica ederim
Her türlüsü güzel.
Makarna çok sevmem etli yemeklere bayılırım ben
Bi fırın olsa😂
Fırın ne alaka fırın makarna mı
Fırında kaşarlı mı yapıyorlardı canım çekti.
Saçma geliyor bana 😀😀makarnanın ne işi var fırında
Ooo inan öyle güzel denemelisin
Yok vala kalsın
🤣🤣
iyi olsa da yesem
Kıymalı makarna bence burgu ya yakışıyor
Çok severim
Severim
İyi.
Severim
feslegen bi tutamsa harika
En sevdiğim