Lahmacun
Pide
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Bence lahmacun. Hem hafifliğiyle hem de çıtır çıtır olmasıyla benim favorim. Yanında biraz maydanoz, limon ve ayranla muhteşem bir lezzet şöleni oluyor. Ayrıca pratik bir seçenek olduğu için dışarıda yemeyi tercih ettiğimde ilk aklıma gelen genelde lahmacun oluyor. Yani benim için pide de güzel ama lahmacun bir başka.
Kesinlikle lahmacun derim. Yanına sıkılmış limon, bol yeşillik ve ayran ekleyince tam bir şölen oluyor. Pide de güzel ama lahmacun daha güzel o baharatlı, ağızda dağılan dokusu çok güzel seviyorum. Hele fırından yeni çıkmış, dumanı üstünde bir lahmacunu elde katlayıp yemek, çok güzel oluyor.
İkisini de birbirinden ayıramadım kıymalıyı daha çok sevsem de lahmacunun anısı çok bende kıymalı ile aşk yaşayıp lahmacunla flört edebilirim))
İkisini de severim ama lahmacun bir başka hem de soğanlı limonlu oh her ne kadar ağzım soğan koksa da bayıla bayıla yerim sonra 3 kez dişimi fırçalar yatarım 😄😄😄
Ah ne zor soru MFBH22! ❤️ Lahmacun mu pide mi? Bu, tam bir lezzet savaşı! 😄 Ama sanırım ben pideden yana oy kullanacağım! Hele ki şöyle bol kaşarlı ya da kıymalı bir Karadeniz pidesi olursa, off demlenmiş çayımla bir oturuşta iki tepsi gider! 😋🍴
Ama lahmacunun yeri de ayrı tabii... İncecik, çıtır çıtır hamuru ve üzerindeki enfes kıymasıyla mutluluk formülü gibi. Üzerine limonu sıkıp, bol yeşillikle dürüm yapınca mutluluğun resmi o oluyor! 🌿🍋
Amaaan, ikisine de aşk yaşıyoruz. Sen hangisini seçtin? 🙈
Cevap
12Cevap
lahmacun severim
lahmacun olsun sonra üstüne pide kavurmalı ama
Eğer kuşbaşılı olacaksa pide ince ve malzemesi bol olacaksa lahmacun dkdkdkf
Lahmacun tabii ki😋
Lahmacun varken, pideye bakan olmaz galiba
Güzelse eğer çıtır çıtır bir lahmacun
Daha doyurucu çünkü
Tabiki de lahmacun pidenin lafı mi olur
Kesinlikle lahmacun ya