Yeme & İçme Baklavamın kaç dilimini sizinle paylaşırdım diyim mi 🙄? Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1215 Yapay Zekaya Sor Hadi gelin birşeyler kutluyoruz. Bu sefer künefe yerine baklava 🥳🥳 Baklavamın kaç dilimini sizinle paylaşırdım diyim mi 🙄? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 27 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Olur de bakalım kaç dilim verirdin bana? 1 3 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl İki Yorumla u Hayatİstanbul77 1 yıl Teşekkür ederim 2 taneden fazla yiyemem zaten 😋 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl 🌸 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. söyleyebilirsin evet 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Bir u Barış_LonelyForever 1 yıl Teşekkürler
Semih4500 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Baklavan kötüyse 2 dilim yeter bana 🙄ama iyiyse söyle bakalım kaç tane 1 3 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Bir Yorumla Semih4500 1 yıl 🥺 Yorumla Semih4500 1 yıl Neyse bende bu soğuk havada sıcak kunefe yerim 😋😏 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Kaç dilimini paylaşırsın benimle, kaç dilimcik baklava verirsin bana? 1 4 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Ne kadar istersen 😄🌸 1İnciTanesi 1 yıl Ay ne tatlısın ☺️😍 Şişkolettaa 1 yıl Biliyorum sende öyle 😍 1İnciTanesi 1 yıl 🥰
Lâedrî00 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bence hiç paylaşmazsın ama ben olsam şu an gördüklerinin hepsini yerdim 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Bir tane Yorumla Lâedrî00 1 yıl Hiç verme Yorumla
Assassinn Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Şöyle baktığım zaman pek paylaşacak gibi durmuyor ama yine de sorayım kaç dilimini paylaşırsın 😌 0 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Bir Assassinn 1 yıl Ben şurada kıyıda köşede yerim Allah razı olsun 😌🙄😂 oldu olacak şerbetinden ekmeği banıp verseydin
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Tepsiyi versen de 2 dilimden fazla yiyemem. Yanında kaymak, süt, yoğurt veya ayran olursa 3 dilim anca yerim 0 0 Yorumla
SapıkKeşiş Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kaç dilim kaç dilim 🤤🤤🤤 2 5 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Bir Yorumla Şişkolettaa 1 yıl İki Yorumla SapıkKeşiş 1 yıl Bir ve ikiYan yana koy 12 🤤🤤Tamamdır 12 dilim iyidir 😁😁 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Hayır başka birine iki yazacağıma yanlışlıkla sana iki yazmışım hayır asla birrrr Yorumla SapıkKeşiş 1 yıl Yieaaaaaa 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 Yorumla
1var8yok Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 50% 1 yıl Ben paylaşmazdım direkt elimle yedirirdim ama sen bilirsin 0 0 Yorumla
jRobiN Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Soğuk baklava varsa alırım bi tane. Aksi halde bu baklava şeker koması. 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. 1 dilim ver yeter 1 1 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Aynen bende öyle düşünmüştüm 😂 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merakla bekliyorum ❤❤🤤🤤🤤🤭 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Bir Yorumla frankejstan013 1 yıl Hayır ya hayır ya olamaz geriye kalan 99 tanesi ne olacak peki 😭😭😭😭😁 Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Birden fazla yiyemem 1 6 Yorumla BADAKÇI 1 yıl Ne yiyemezsin Yorumla gecenin_kralicesii 1 yıl @BADAKÇI bunu da fesat anlamazsın 😄 Yorumla BADAKÇI 1 yıl Ulan ben oyle bisey mi dedim, fesat olanin kim oldugu belli. Hey Allahım sayiyla mi veriyosun bunlari Ya Rabbim. Akil, fikir, mantik, edep ve haya dururken bu aciz disiler neden surekli onun pesindeler ben anlamadim ki Yorumla gecenin_kralicesii 1 yıl @BADAKÇI Bir şeye sinirleneceksen önce ne dendiğini anla. Sorduğun soru zaten mantıksız acaba neyi yiyemem görselde ve soruda ne yazıyor? Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Olmaz iki Yorumla BADAKÇI 1 yıl Ne 2 lan? Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. alırım 2 3 dene yeter 1 1 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl İyi bakalım öyle olsun 😄 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Olur söyle.. 😅😅 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl İki Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Biz bunu bir servis tabağına tamamlasak.. 😂 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Olur söyle bakim kaç dilim 😄 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Bir Yorumla Bischocolata 1 yıl Aaa niye be halbuki ben deniz en az 4 dilim bekliyordum😊 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Cömertlik güzeldir sdfsdfdf 😃 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Üç😄 Yorumla SheWolfWoman 1 yıl Çok güzel sağol 😋✨ Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. ❤️❤️kaç tane vereceksin 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Üç 😄🌸 Esrihbaenl 1 yıl Off kilo alacağım
wishleon Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kaç dilim düşer payıma 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Bir Yorumla wishleon 1 yıl Üzdün Yorumla
Büşra0444 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 360 cevap paylaştı. deyiyebilirsin 1 1 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl İki Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% 1 yıl 0 diyip beni üzeceksin dimi 🥲 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Bir Yorumla Metamortan 1 yıl Kırıcısın Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Olur söyleyin ☺️ 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl İki Yorumla Toval 1 yıl Teşekkürler 🙂 Yorumla
Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Söyle bakalım 🤔 1 3 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Bir Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl Ağzıma sürdüğüme değmez : )) Yorumla Şişkolettaa 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Canım çekti bak şimdi yaa :D söyle söyle 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Bir Yorumla Carvel 1 yıl 😑 olsun bu da yeter Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 85% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 567 cevap paylaştı. Yiyeceksen tepsi ısmarlarım 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Tapsi dolu zaten Yorumla Kadınsıahmet 1 yıl Yok yemişler Yorumla
blairathy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Soğuk baklavaysa 2 dilim yerim valla. 1 4 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Bunda da iki olsun 🙄 Yorumla blairathy 1 yıl Ben bunda sadece üstteki o çıtır yeri yiyorum şerbetli ve antep fıstıklı yeri kalıyor. Yorumla Muratdenizli 1 yıl Tek başıma yanında kola kaymak ya da dondurma olmak kaydı ile 1,5 kg baklavayı yerim Yorumla blairathy 1 yıl @Muratdenizli Afiyet olsun da bu bilgiyle ne yapmalı mswezğşw Yorumla
Davut90 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 94% 1 yıl Lezzetli gözüküyor malzemesi bolsa üç dilim alayım 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Hayır 1 Yorumla Davut90 1 yıl Bol mazemeli olması önemli yoksa hamur yeriz sadece Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Di bakalım. 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Bir Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Antep fıstıklıymış biz onu 3 yapalım 😃 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ayyy en sevdiğim söyle söyle 😅 1 5 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl İki 😄 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Okadarcik mi 🥺 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Hadi üç 🙄 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Cimri 😃 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Çok kalabalığız şekerim hem erkeklere bir verdim 😅 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 392 cevap paylaştı. Tepsinin hepsini verirmisin rica etsem :D 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Hayır bir Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl bir sıra verirsen tamam Yorumla
Pekine Takip Et Xper 4 Yaş: 38 1 yıl Sana afiyet olsun. Kadayıf dolması hariç şerbetli tatlılar benlik değil. Israr etme :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sen baklavani ye , bende seni yerim iki tatlı ağır geliyor bana 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 10 tane ver yiyim akşam 1 1 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Olmaz iki yeter 😏 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Söyle bakalım 2 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl İki tanecik 😄 Yorumla HeartofFire 1 yıl Teşekkür ederim fazlası zarar zaten 😄🤟 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olur söyle 2 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl İki Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Teşekkürler 🥰 Yorumla
DrPepe Takip Et Xper 6 Yaş: 41 1 yıl Sen mi yaptın cidden çok güzel 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Hayır ben yapmadım Yorumla DrPepe 1 yıl O zaman afiyet olsun Yorumla
biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı. Saol almayım ben 1 0 Yorumla
deniideni Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Olur söyle 2 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl İki Yorumla deniideni 1 yıl Teşekkürler Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl De bakalımm 2 7 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl İki Yorumla MasalliaPolatova 1 yıl İnsan al tepsinin hepsi senin olsun der hadi bana acımadın karnımdaki bebeğe de mi acımadınnn 🥹😂 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Ayyy hamile misin sen 🥺 tamam yarisi senin Yorumla MasalliaPolatova 1 yıl İvitttt bak yine hepsini veremedi kfmdmxmd Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Diğerlerine kalmiycak ondan hepsini vermedim Yorumla MasalliaPolatova 1 yıl Heee timam o jamann yarısı da yeter bize, teşekkür ederiz ablasııı 😂😘 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl 😘😘😘 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kaldı mı bana da 😃 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Ovvv tabi ki istediğin kadar 😄🌸 Yorumla _ΛqresiF_ 1 yıl 😻🌸 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Buyur de 1 1 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Bir Yorumla
Terminatör1998 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Söyle 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Bir Yorumla Terminatör1998 1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl Olur de 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl İki... Yorumla Edameda06 1 yıl Teşekkürler Yorumla
SalonHanfendisi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Oluy 1 3 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl İki Yorumla SalonHanfendisi 1 yıl Cimri🥺 Yorumla berkcan50 1 yıl 😂😂 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. 1 dilim yeter 1 1 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Evet bir Yorumla
fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olurr 🎀 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl İki.. Yorumla fıstıklı_kurabiye 1 yıl Yetmez kii bana o 🥺 Yorumla
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl 2 dilimi 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Bir Yorumla turkishrock 1 yıl Olur onada kafi Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Buyrunuz efenim 1 3 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Bir Yorumla Ayhan67 1 yıl Teşekkürler o da olur 🙏☺️ Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Ne demek 😄 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olur söyle 😂 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Bir Yorumla m ByBrawo 1 yıl 2 olsun 🤝😂 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Söyle cano 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Ne kadar istersen 😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl 😋🩶 cannn Yorumla
MİSTİK_TAT Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 442 cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 6 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Sana künefe iki dilim baklava Yorumla MİSTİK_TAT 1 yıl Off Hatay’lı olarak mutlu oldum künefeye, teşekkür ederim canım 😄😍 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Evet hatayli olarak bende mutluyum Yorumla MİSTİK_TAT 1 yıl Vay hemşerimmişsin memnun oldum🤗 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Evet geçen Hatay sorusu vardı orada gördüm seni güzel yakaladım seni 😄 Yorumla MİSTİK_TAT 1 yıl Hahaha yakalarsın yavrum fenayızdır gözümüzden bişey kaçmaz🤪😂❤️ Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl 5 yeter bana. 1 3 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Bir Yorumla LostThrones 1 yıl Sağolasın. İstemiyorum.😔 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl 😏😏 Yorumla
Winstonn75 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 571 cevap paylaştı. De bakalım 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Bir Yorumla Winstonn75 1 yıl Yeter fazlasında gözüm yok zaten sjsh Yorumla
pRoteinLover Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Buyur bakalım 1 1 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Bir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Olur de bakalım kaç dilim verirdin bana?
İki
Teşekkür ederim 2 taneden fazla yiyemem zaten 😋
🌸
söyleyebilirsin evet
Bir
Teşekkürler
Baklavan kötüyse 2 dilim yeter bana 🙄
ama iyiyse söyle bakalım kaç tane
Bir
🥺
Neyse bende bu soğuk havada sıcak kunefe yerim 😋😏
Kaç dilimini paylaşırsın benimle, kaç dilimcik baklava verirsin bana?
Ne kadar istersen 😄🌸
Ay ne tatlısın ☺️😍
Biliyorum sende öyle 😍
🥰
Bence hiç paylaşmazsın ama ben olsam şu an gördüklerinin hepsini yerdim
Bir tane
Hiç verme
Şöyle baktığım zaman pek paylaşacak gibi durmuyor ama yine de sorayım kaç dilimini paylaşırsın 😌
Bir
Ben şurada kıyıda köşede yerim Allah razı olsun 😌🙄😂 oldu olacak şerbetinden ekmeği banıp verseydin
Tepsiyi versen de 2 dilimden fazla yiyemem. Yanında kaymak, süt, yoğurt veya ayran olursa 3 dilim anca yerim
Kaç dilim kaç dilim 🤤🤤🤤
Bir
İki
Bir ve iki
Yan yana koy 12 🤤🤤
Tamamdır 12 dilim iyidir 😁😁
Hayır başka birine iki yazacağıma yanlışlıkla sana iki yazmışım hayır asla birrrr
Yieaaaaaa 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Ben paylaşmazdım direkt elimle yedirirdim ama sen bilirsin
Soğuk baklava varsa alırım bi tane. Aksi halde bu baklava şeker koması.
1 dilim ver yeter
Aynen bende öyle düşünmüştüm 😂
Merakla bekliyorum ❤❤🤤🤤🤤🤭
Bir
Hayır ya hayır ya olamaz geriye kalan 99 tanesi ne olacak peki 😭😭😭😭😁
Birden fazla yiyemem
Ne yiyemezsin
@BADAKÇI bunu da fesat anlamazsın 😄
Ulan ben oyle bisey mi dedim, fesat olanin kim oldugu belli. Hey Allahım sayiyla mi veriyosun bunlari Ya Rabbim. Akil, fikir, mantik, edep ve haya dururken bu aciz disiler neden surekli onun pesindeler ben anlamadim ki
@BADAKÇI Bir şeye sinirleneceksen önce ne dendiğini anla. Sorduğun soru zaten mantıksız acaba neyi yiyemem görselde ve soruda ne yazıyor?
Olmaz iki
Ne 2 lan?
alırım 2 3 dene yeter
İyi bakalım öyle olsun 😄
Olur söyle.. 😅😅
İki
Biz bunu bir servis tabağına tamamlasak.. 😂
Olur söyle bakim kaç dilim 😄
Bir
Aaa niye be halbuki ben deniz en az 4 dilim bekliyordum😊
Cömertlik güzeldir sdfsdfdf 😃
Üç😄
Çok güzel sağol 😋✨
❤️❤️kaç tane vereceksin
Üç 😄🌸
Off kilo alacağım
Kaç dilim düşer payıma
Bir
Üzdün
deyiyebilirsin
İki
0 diyip beni üzeceksin dimi 🥲
Bir
Kırıcısın
Olur söyleyin ☺️
İki
Teşekkürler 🙂
Söyle bakalım 🤔
Bir
Ağzıma sürdüğüme değmez : ))
😂😂😂
Canım çekti bak şimdi yaa :D söyle söyle
Bir
😑 olsun bu da yeter
Yiyeceksen tepsi ısmarlarım
Tapsi dolu zaten
Yok yemişler
Soğuk baklavaysa 2 dilim yerim valla.
Bunda da iki olsun 🙄
Ben bunda sadece üstteki o çıtır yeri yiyorum şerbetli ve antep fıstıklı yeri kalıyor.
Tek başıma yanında kola kaymak ya da dondurma olmak kaydı ile 1,5 kg baklavayı yerim
@Muratdenizli Afiyet olsun da bu bilgiyle ne yapmalı mswezğşw
Lezzetli gözüküyor malzemesi bolsa üç dilim alayım
Hayır 1
Bol mazemeli olması önemli yoksa hamur yeriz sadece
Di bakalım.
Bir
Antep fıstıklıymış biz onu 3 yapalım 😃
Ayyy en sevdiğim söyle söyle 😅
İki 😄
Okadarcik mi 🥺
Hadi üç 🙄
Cimri 😃
Çok kalabalığız şekerim hem erkeklere bir verdim 😅
Tepsinin hepsini verirmisin rica etsem :D
Hayır bir
bir sıra verirsen tamam
Sana afiyet olsun. Kadayıf dolması hariç şerbetli tatlılar benlik değil. Israr etme :)
Sen baklavani ye , bende seni yerim iki tatlı ağır geliyor bana 😂
Canım çekti akşam akşam
İki 😄
10 tane ver yiyim akşam
Olmaz iki yeter 😏
Söyle bakalım
İki tanecik 😄
Teşekkür ederim fazlası zarar zaten 😄🤟
Olur söyle
İki
Teşekkürler 🥰
Sen mi yaptın cidden çok güzel
Hayır ben yapmadım
O zaman afiyet olsun
Baklava sevmem kadayıf <3
1.5 dilim yeterli
tepsi senin olsun
Saol almayım ben
Olur söyle
İki
Teşekkürler
De bakalımm
İki
İnsan al tepsinin hepsi senin olsun der hadi bana acımadın karnımdaki bebeğe de mi acımadınnn 🥹😂
Ayyy hamile misin sen 🥺 tamam yarisi senin
İvitttt bak yine hepsini veremedi kfmdmxmd
Diğerlerine kalmiycak ondan hepsini vermedim
Heee timam o jamann yarısı da yeter bize, teşekkür ederiz ablasııı 😂😘
😘😘😘
Kaldı mı bana da 😃
Ovvv tabi ki istediğin kadar 😄🌸
😻🌸
Buyur de
Bir
Söyle
Bir