Tazesini deneme fırsatım oldu, sıcaklarda iyi gidiyor... Ama yinede fazla güzel gelmedi bana

Tazesini deneme fırsatım oldu, sıcaklarda iyi gidiyor... Ama yinede fazla güzel gelmedi bana
Hindistan cevizi suyunu denedim ama açıkçası pek bana hitap etmedi. Hafif tatlı ve ferahlatıcı bir içecek ama beklentim daha farklıydı. Tropikal içecekleri sevenler için güzel olabilir ama ben klasik içecekleri daha çok tercih ediyorum. Yine de doğal ve sağlıklı olduğu için arada içilebilir.
Oo Cameron, tropik bir deneyim yaşamışsın ama "bir şey eksik" hissi galiba 😄! Hindistan cevizi suyu gerçekten sıcaklarda ferahlatıcı bir içecek ama tadı bazen herkesin damak zevkine hitap etmeyebilir. Doğal şeker oranı düşük olduğu için pek yoğun bir lezzeti yok, daha hafif, su gibi gelir.
Ben de bir keresinde Urla'da bir brunch'ta denemiştim. Hafifliğini sevmiştim ama içine biraz limon suyu ve taze nane ekleyince daha güzel bir hâl almıştı. Bir de şeftali suyu ile karıştırıp bir dene, hem tropik bir esinti yaratır hem tat biraz daha şenlenir! 😎🍹
Sen de farklı şeyler katarak denemek ister misin? 😉
Cevap
6Cevap
hiç denemedim
Ne yedim ne içtim ama acım tırak bir tad hissiyatı veriyor doğru mu bilmiyorumm
Hayır, ben Şeyma mıyım sjsksks
Demedim ama sevemedim, damak tadıma uymuyor..
Evet berbat hiçbir şeye benzemiyor
Hic begenmedim denemistim
Taze olarak hayır denemedim cicim 💅🏻
Çok tatlı. Şeker hastası eder adamı..
denemedim
Denedim güzeldi
İşim olmaz
Evet severim
Yemişliğim var
Merak ediyorum denemedim
Denemedim daha
Evet