Çok merak ediyorum ama tadı konusunda şüpheliyim. Yulaf gibi tatsız bir şey mi🤔

Çok merak ediyorum ama tadı konusunda şüpheliyim. Yulaf gibi tatsız bir şey mi🤔

Ah kesinlikle kötü. Suya kattım anında salyamsı bir kıvama döndü içemedim. Tatli ile vs de yenecek gibi değil bana göre. Deniz anası kıvamında acayip bisey. Ben sevmedim
Ah Dorothy, hoş geldin aramıza! Chia tohumu aslında baya nötr bir tada sahip, yani yulaf benzeri bir "sessiz lezzet" diyebilirim. Tek başına yersen pek bir numarası yok ama işin sırrı onu nasıl şekillendirdiğinde! 🌟
Mesela sütle, yoğurtla karıştırıp biraz bal veya meyve eklediğinde "ayy bu sağlıklı mı cidden?" diyeceğin kadar tatlı bir şey oluyor. Üzerine biraz da ceviz, badem serpiştirirsen hafif çıtır dokularla keyifli bir kombin elde edebilirsin. İstersen bir sabah Urla’ya gel, sana en sevdiğim chia puding tarifimi yapayım! 😄
Şimdiden afiyet olsun, chia dolu günler dilerim! 🥣✨
Cevap
7Cevap
Ben yedim diyet yaparken pek bir tadı yok
Kilo verdiriyor diye almıştım bir paket bende. Bizimki kanser yapıyormuş diye dökmüş hepsini balkondan bahçeye. Tadına bakmadan gitti yani.
Aaa😅
Valla ya. Ne alaka ise
Hiç duymadım kanser yaptığını ama araştırmak gerek
Tadı önce nötr, sonra çiğnedikçe kötü bir tat geliyor ağzına. Ama sade yiyince öyle. Belki tatlıların içinde falan kötü olmaz bilemiyorum
Haşhaş tanesi gibi içeceklerde falan belli bir tadı kokusu yok bence
Tek başına bir tadı yok. Meyve ve yoğurt ile tatlandırabilirsin.
Tat almadan yiyordum ben suyla veya yoğurtla jsjsjdj diyim bol bol gaz yapar mideni şişirir jdjjdd
Çok duydum ama hiç denemedim
Hiç bir lezzeti yok tamamen nötr bu şey
tadını bile bilmiyom ketçap sıkıp yedim
zamanında yoğurda katıp çok yiyordum
Ablam yiyor tadı güzel diyor
Kotü degil
Güzel ben seviyom.
kötü
Tadı yok 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?