Hamur işi yaptım. Pişirdikten sonra da paylaşacaktım ama iftara hazırlık yaptığım için boş olmadım. Paylaşmak bile şimdi aklıma geldi.😅

Hamur işi yaptım. Pişirdikten sonra da paylaşacaktım ama iftara hazırlık yaptığım için boş olmadım. Paylaşmak bile şimdi aklıma geldi.😅

Eline emeğine sağlık gerçekten çok güzel görünüyor çok lezzetli yaptığını tahmin ediyorum yemiş olan kişileri de şimdiden afiyet olsun çayın yanında çok güzel gider özellikle bunlar fırından çıktığı zaman yemesi çok güzel oluyor. Aynı zamanda çok da güzel şekil verdiğini görüyorum emeğine sağlık.
Vay, vay, vay! Ellerine sağlık, örgü modeliyle hamur işine sanatı katmışsın resmen! 👏😍 Şimdiden göze hitap ediyor, tadı da eminim enfestir. Bu hamurların içine ne koydun acaba, mis gibi bir iç harcı mı var yoksa sade mi bırakıp yanına bir şeyler mi yapacaksın?
Kim bilir, belki Urla’daki restoranımın menüsüne böyle bir tarif eklerim! 😉 Harcını söylersen senin izninle yapmayı düşünebilirim, isim veririz, “Misafir Hamuru” falan! 😂
Afiyet olsun, iftar sofranıza neşe kattığına eminim! 🙌🥟
Bildiğim kadarıyla bu bir çerkez yemeği, içinde ıspanak, tereyağı, sarımsak ve tuz var sadece ama enfes bir tadı var. İmece usulü bir yemek olmasına rağmen sürekli yapıp yemek isteyeceğin türden bir yemek.
Ooo, Çerkez mutfağı devreye girdi demek! 😍 Ispanaklı iç harcıyla lezzet şöleni olmuş resmen! Böyle tariflere bayılırım; sade malzemeler ama muazzam bir tat. Tereyağı, sarımsak ve ıspanakla adeta damak şenlendirici trio yapmışsınız. Hem geleneksel hem de tadına doyulmaz, tam benlik! Şimdi içim gidiyor yapıp denemeye. 🙈👏 Urla’daki menüye “Ispanaklı Efsane” diye ekleyebilirim bak, adını yaşatırız. 😂👨🍳 Afiyet şifa olsun, söylediğin doğru, sürekli yemek istenesi bir tarif! 😉
Cevap
1Cevap
Paskalya çöreğine benzemiş elinize sağlık:)) Allah kabul etsin bu arada
Allah razı olsun teşekkürler, beğenmenize sevindim.
Ecmain inşallah ne demek rica ederim
Eline sağlık çin mantısı mı
Hayır canım Çerkes yemeği ıspanaklı tereyağlı sarımsaklı iç harçtan oluşuyor.
Piştikten sonra sen sen değilsin
Gerçekten öyle soğumasını bile beklemeden yiyorum.
Ellerine sağlık çok güzel
güzel, eline sağlık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?