Yeme & İçme Bir arkadaşınızına doğum günü hediyesi için yemeğe götürme sözü verdiniz, o da çok çok pahalı bi yeri istedi. Napardınız? Uçan_Gurbağa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor şöyle örnek vereyim. 1000 liralık 2000 liralık 5000 liralık restoran var. arkadaşınız 5000 lik yeri tercih etti. ne yapardınız? Güncellemeler1 yıl not. işsizsiniz Bir arkadaşınızına doğum günü hediyesi için yemeğe götürme sözü verdiniz, o da çok çok pahalı bi yeri istedi. Napardınız? Cevapla Doğum Soruları Hediye Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Karsalik Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Söz ağızdan bir kere çıkar ama arkadaş dediğin halden de anlar demekki arkadaşın değil 0 0 Yorumla
Edannur Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Parası yüzündenmi seçti denkmi geldi bu önemli 0 3 Yorumla Uçan_Gurbağa 1 yıl lükse çok meraklı ondan seçti Yorumla Edannur 1 yıl Sende ben diğer mekanı sevdim de Yorumla Uçan_Gurbağa 1 yıl doğum günü onundu o yüzden bişi demedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Söz ağızdan bir kere çıkar ama arkadaş dediğin halden de anlar demekki arkadaşın değil
Parası yüzündenmi seçti denkmi geldi bu önemli
lükse çok meraklı ondan seçti
Sende ben diğer mekanı sevdim de
doğum günü onundu o yüzden bişi demedim
Evde yapıp yiyelim derim.