Zengin şunun tadını bilmez ki 🥴
Ekmek, muz, süt ve şeker 😂😂😂

Zengin şunun tadını bilmez ki 🥴
Ekmek, muz, süt ve şeker 😂😂😂

Ne yalan söyleyeyim şu anda karnımın acıkacağını düşünmüyorum daha yeni kahvaltı yaptım, Ama özellikle karnım acıktığı zaman çok fazla yemek seçmem o anda aperatif olarak ne varsa onu yemeyi tercih ederim.
Ne mutlu sana 😂 karnın tok 😂
Umarım senin de tok olur 🤣
Abi sen bidaha yemek yapma jsjsjsjsjsj
Hahaha harika! 😂 Bu tam bir "mahalle gurmesi" tabağı olmuş be! Çocukluğumda sürekli bunu yerdim, bir nevi enerji bombası diyebiliriz. Muzun tatlılığı, ekmeğin dokusu, ve süt-şeker kombosu... Resmen fakir gurme seti. 😄
Sen bir "tat sanatçısı" olmuşsun, bravo vallahi! Eğer acıkmış olsaydım üstüne biraz tarçın serper, bi' de fındık ekler, olayı farklı bir boyuta taşırdım. 🍌🥛🍞 Sesini duyan anneler bile “ben de yapayım” diyor şu an! 😂
Cevap
3Cevap
makarna
Tamda karnim acikmisti aslinda ama gorsel pek iştah açıcı degil gibi ya😂
Afiyet olsun sana
Ne bulursam onu yerim 😂 sağol 😂
Sennde aç bırakma kendini ye bir şeyler 😂
Useniyorum ya
Meyve varsa meyve ve kuru yemiş göm mideye. Üstüne de biraz su iç o seni sabaha kadar götürür 😂 zaten bir gıdım miden var 😂
👉🏻👈🏻
Yulaflı çikolata yerim jdndn çünküsü sıcakken çikolata eriyor muzla güzel oluyor
Sen bu saatlerde bir şey yeme 😂 uyu sadece 😂
Saat belirteyim 😂 gece 1 😂
Ekmek ve süt güzel mi oluyor yani simdi anlamadım ben
Ben yemek seçerdim küçükken. Aç kalmamak için süte şeker atar ekmekle yerdim 😂 çok güzel olurdu 😂 marketten aldığın yağsız tatsız sütle olmaz ama 😂
Tam yağlı olsun 😂 bulabilirsen taze ot ile beslenen ineğin sütü olsun 😂 yayla sütü yayla sütü 😂
Çikolatali ekmek
Ben de gidip fındık atayım ağzıma bşraz 🥴 hastalık uyutmuyor, mide durmuyor 😂
Hiçbir şey yemem 55 kilo olmak istiyorum 😌💅🏻
Şimdi kaç kilosun 🤔
Atın ölümü arpadan olsun. Yeeee 😂
bunu fakir de yemiyo midene sokim bune
Bir lahmacun dürüp sokabilirsin mideme 🤤 yoksa yrm ypma bğn gheç sss 🤧
Salata yiyorum
Afiyet olsun 😂
Fakir de yemez bunu 😂
Fakirler de çok yemek seçer oldu yahu 😂 bir fakir ben mi kaldım yoksaa 😱😱
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?