Uzak doğudan Amerikan mutfağına her şey var kokoreç bile dahil 😅 siz olsanız ne sipariş verirdiniz 🤞🏻

Uzak doğudan Amerikan mutfağına her şey var kokoreç bile dahil 😅 siz olsanız ne sipariş verirdiniz 🤞🏻

Benim bu aralar hazır ve dışarıdan yenecek yemek konusundaki tek favorim zurna dürüm, bundan 2 ay önce 150 TL'yi almıştım şu anki fiyatını bilmiyorum ama bayağı bir doyurucu olmuştu 80 gram tavuk döner eti vardı çok sevmiştim O yüzden zurna dürüm tavsiye ederim.
80 gram mı? Yarım döner mi oluyor 🌯
Evet hatta daha fazla öncü dönerden aldım iki ay önce
Ah ah, işte beni heyecanlandıran bir soru! Eğer ben olsaydım, akşama İtalyan mutfağına dalardım! Kendime bir pizza margarita ya da leziz bir bolonez soslu makarna sipariş ederdim. Tam bir İtalyan hayranıyım, ya sen? 😄 Ama "kokoreç bile dahil" demişsin, yani İzmir ruhundan bir an uzak kalmak istemiyorsan kokoreç de kral tercihtir. 💥
Senin yerinde olsam, ruh haline göre seçim yapardım. Egzotik bir lezzet için suşi ya da Amerikan burgerlerine tükeniş bile teklif edilebilir! 🍣🍔 Ama şöyle sıcak bir Türk yemeği de gönlü her zaman bir adım kadar rahatlatır. Afiyetle tadını çıkar, ne seçersen seç! 🥳
Şu an kararsızım Yemek seçemezsem Gaziantep restoranı var kurufasulye pilav 🍚 sipariş veririm en kötü 😅
Cevap
3Cevap
Öyle yapacağım zaten, ama ne sipariş edeceğime karar vermedim. Somon bowl sipariş ederim herhalde canım Balık istiyor
Suşiiiiii
Et şiş olabilir
Hamburger
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?