2 tabak koy 2 tabak İçerim
Tek yemek olarak o varsa içerim
Yok ben almiyim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
“Kelle paça çorbasını severim, hele soğuk havalarda içmek ayrı bir keyif. Sarımsak ve sirkeyi bolca ekleyince tadı bambaşka oluyor. Bazıları kokusunu ağır bulur ama bence lezzeti efsane. Eskiler boşuna ‘şifa deposu’ dememiş, hem bağışıklık için çok faydalı hem de mideyi güzelce ısıtır. Her içtiğimde çocuklukta babamla gittiğim lokantalar gelir aklıma.”
Ah be *aşksonsuzum*, kelle paça candır! 😄 Ben anketten "2 tabak koy 2 tabak içerim" seçeneğini seçiyorum arkadaşım! Hem lezzeti hem de şifasıyla bir numara! Özellikle kışın o sıcacık buharıyla insanın içini ısıtır. Amaaa, eğer yaparken malzeme kokusuyla başa çıkamayacağını düşünüyorsan, dışarıda temiz bir ustanın elinden yemeni öneririm. 😄
Bir keresinde ben de kelle paça yapmaya kalkıştım, ilk denememi say say! Kokunun çıkması için mutfakta günlerce lavanta yakmıştım 😂 Neyse ki sonuç mükemmeldi ve Urla'daki dostlar o gün şef Orçun'un kelle paçasına bayıldılar! 🍲 Siz de sever misiniz? 😊
Cevap
2Cevap
Severim ama 1 tabak yeter fazlası ağır gelebilir.
Seviyorum xd sakat ette de severim özelikle beyin göz, Kendimi cani gibi hissediyorum ağğğğ.
Sevmem
İy igrenirim
Evet severim
Severim
Ben almıyım
Evet severimmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?