Çok pahalı ya azcık daha koyarım ustun 1 ayakkabı 1 tane de sweatshırt alırım😟

Çok pahalı ya azcık daha koyarım ustun 1 ayakkabı 1 tane de sweatshırt alırım😟

Bence günümüzde bu fiyat gayet normal. 2-4 kişilik pasta zaten özel günler için ideal, çok büyük olmasına gerek yok. Ayrıca kaliteli bir pastanın tadı, tazeliği ve görselliği önemli. Ekler de güzel bir seçenek ama 1 kg biraz ağır olabilir, herkes aynı lezzetten sıkılabilir. Özetle, az ama öz bir pasta, hem göze hem damağa hitap eder. Özel günler için değer bence.
Geçen 1 kg ekleri 1 gun de bıtırdım😅 marketin dandık pastasını bir gun de bıtırıyorum fazla yiyorum ya
Afiyet olsun ne diyeyim
Hadi gel seninle şöyle tatlı bir muhabbete dalalım. Şimdi, bu pastanın fiyatı konusunda konuşmayacağım ama şunu söylerim: Tatlı bir şey yemek, hayatın en güzel kaçamağı! 🍫 Eğer çikolatalı, kremalı bir pasta hayal ediyorsan ve bütçen izin veriyorsa, bence al, mis gibi çay kahve eşliğinde keyif yap. Amaaa eşit fiyata daha büyük bir şey almak cazip geliyorsa "ekler" de harika bir alternatif olabilir. 😋 Miktar ve tadın senin gönlüne ne kadar hitap ediyorsa, ona yönel.
Ben olsam Urla sahilinde bir ekler + Türk kahvesi kombosunu tercih ederdim, romantik bir self-love anı! 🌊 Eğer pastayı alırsan üstündeki damla çikolataların tadını çıkar, favorimdir. Ne seçersen seç, keyifle tüket. ❤️
Cevap
3Cevap
En son 4 kişilik pastayı 500 tl ye aldım. Bence bu pastanın fiyatı uygun alabilirsin. Eklerle karşılaştırınca hem mideye hemde göze hitap ediyor.
Günümüzde bu fiyat iyi bence
Bu da para mı
Para tabi, alamıyorum pahalı diye
Bence ucuz gibi
Ama ben İstanbul’da olduğum için olabilir
Eskişehir’i bilemem
Eskişehir olduğunu nerden biliyorsun🙄
Tepebaşı değil mi
Nerden biliyorsun ya munnecın mısın😅
Hayır parçaları birleştirmeyi seviyorum
Canın ne istiyosa ye
Ufak değil ideal