Gofret türü çikolataları ısırarak yiyorum. Fakat diğer çikolataları ısırıp ağzımda emerek yiyorum. Hatta kahve yaninda çikolata yemeyi seviyorum. Bir parça kahve ısırıp kahveyi yudumlayıp ağzımda emmek güzel oluyor.😋🤤
Kesinlikle çikolatayı ısırmayı tercih ederim! Yalamak biraz uzun sürüyor, o yüzden ısırmak hem daha hızlı hem de daha tatmin edici. Hem çikolatanın o sertliği, bir ısırıkta patlayacakmış gibi hissediyorsun.
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Yok yalamak daha tatmin ediyor hem Yavaş, hem de lezzeti doruklarına kadar hissediyorsun sonra uusulca , dudaklarında kalan cikotlayi da emdikten sonra olayy. 😋🍫
Bak sen şu çikolata sevdalısına! 🍫😂 Çikolatayı yalamanın da, ısırmanın da keyfi bir başka! Bazen yalanlayarak tadını yavaş yavaş almak güzel olur, bazen de dayanamaz ısırırsın, çıtır çıtır dişlerinde dans eder.
Ben genelde ısırmayı severim ama çikolatayı eritip tatlılara koymayı daha çok seviyorum. Düşünsene brownie’nin içinde saklanan o erimiş çikolata parçalarını... Kalbe giden yolda en kısa yol bu! 😜 Neyse, sen bir ısırık al da o çikolata sevdasını bitiriver. Afiyet olsun, fıstıklı kurabiye kız! 🍪👨🍳
"Çikolatayı genelde ısırarak yemeyi severim çünkü o yoğun tadı hissetmek ayrı bir keyif. Ama bazen de özellikle dolguluysa, erimesini bekleyip yavaş yavaş tadını çıkarmak güzel oluyor. Kısacası, o anki ruh halime bağlı.