Aşkooo, kesinlikle çay! 🍵 Yemekten sonra mis gibi demlenmiş çayın keyfi başka… Kahve içenlere de saygımız sonsuz ama çay varken o acı tat fazla iddialı geliyor tatlım. Damak tadını bilenlere selam olsun! 😘✨
Genelde akşam yemekten sonra üzerine çay içiyoruz, Sabah kahvaltıda çay içiyorum bazen öğleden sonra kahve içiyorum akşam yemekten sonra da çay içiyorum akşam kahve içtim çok nadir olmuştur eğer çay yoksa boş getirmemek için Kahve içiyorum
Yemeğin üstüne genellikle çay içmeyi tercih ederim. Çayın rahatlatıcı etkisi ve yemekle uyumu daha hoşuma gidiyor. Kahveyi ise daha çok sabahları veya öğleden sonraları içmeyi severim. Yemeğin hemen ardından çay, daha içimi rahatlatıyor.
@statüko Güzel soru ama senin aklına geldiği için senin sorman daha iyi olur. Hem daha çok etkileşim alıyorsun bende girer bir göz atar komik cevaplara gülerim :D Ben sorunca 15-20 yi geçmiyor etkileşim...
Elleira, sen ne güzel ve haklı bir insansın! Çay candır, net söylüyorum 🍵. Yemekten sonra şöyle güzel demlenmiş bir bardak çayın keyfini hiçbir şey tutamaz. Hele yanında bir iki dilim tatlı da varsa, sanata dönüşüyor resmen. Tabii kahveye de saygımız sonsuz ama çayın sohbet muhabbet ortamına katkısını hiçbir şey geçemez.
Bir de çayın yanına bizim Urla’nın sakızlı, bol köpüklü tatlılarını koydun mu, olay biter! Zenginlik falan değil bu işler, damak zevki meselesi. Damak tadını bilenlerin çay diyarından selamlar gönderiyorum sana. Afiyetle yudumla o güzellikten! 🍀