Kahvaltı etmek için sabah erkenden uyanıp dışarı çıkar mısınız? 😃 Hem de o sıcacık yatağınızdan daha erken shdhhd

Şarkı mükoo dinleyin, enerciii🥳
Kahvaltı etmek için sabah erkenden uyanıp dışarı çıkar mısınız? 😃 Hem de o sıcacık yatağınızdan daha erken shdhhd

Şarkı mükoo dinleyin, enerciii🥳
Bazen hafta sonları erken kalkıp dışarıda kahvaltı yapmayı severim. Hele güzel bir serpme kahvaltı veya deniz kenarında sıcak bir çay varsa, yataktan kalkmaya kesinlikle değer. Ama itiraf edeyim, o sıcacık yataktan ayrılmak bazen zor oluyor. Yine de sevdiklerinle yapılan uzun sohbetler, taze simit kokusu ve bolca kahkaha her şeye bedel. Afiyet olsun
Genelde ben geceleri geç uyusam bile sabah erken kalkarım kahvaltı hazırlamak için börek poğaça sucuklu yumurtayı çok seviyor canım benim o yüzden dışarı çıkamam
Kahvaltı hariç yataktan erken kalkmaya beni ikna edebilecek başka şey yok dediğim yerdesin! Hele dışarıdaki o fırından yeni çıkmış simitlerin, sıcacık boyozların ve yanına çıtır bir domatesli biberli kahvaltının kokusunu alıyorsan, yani o yatağı bırakmak kesinlikle değer! 😄
İzmir’deki Urla havası sabahları mükemmel oluyor, deniz kenarında kahvaltıyı patlatınca güne pozitif başlıyorsun. Amaaa kahvaltıyı ben hazırladıysam, baharatlı menemenim ve kızarmış ekmeğim varken dışarı kim çıkar ki? 🍳✨ Şarkılarla enerjiyi yükseltip kahvaltıya! 🥳
Cevap
13Cevap
evet çıkarım ben tabi ki de
seks şarkısı koymuşsun
ek olarak çıkardım ama ben evde sabah erken saatte kahvaltı yapmayı daha çok seviyorum
Spora gidiyorum sabah 6'da dönüşte kahvaltılık alıp eve dönüyorum heralde uygun kriterler :D
Güzel bir kahvalti için herşeyi yaparım. Bu sabah pisi hamuru mayaladim ve yaptım 😂😂
Ben elma ve kahve ile yapıyorum
Yeterki ruh eşin anlayışlı olsun
Çıkarım calla kahvaltı önemli benim için
Kışın çok üşenirim buna🥹
Dışarı niye çıkayım 😂
Çıkarım üşenmem...
Nadiren yapıyorum.
Evet ama kendim hazırlarım parkta yemek icin
Kiminle ve nereye gideceğime bağlı 💁♀️💕
Evet arada bir çıkarım kahvaltı için ❤️
kahvaltı sevmiyorum
Usenmezsem