Arkadaşlar pilav yapacaktım ama yapılmaz değil mi? Çünkü köftede de pirinç var. Pilav olur mu olmaz mı? Bir de hangi yemek gider yanına fikirlerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar pilav yapacaktım ama yapılmaz değil mi? Çünkü köftede de pirinç var. Pilav olur mu olmaz mı? Bir de hangi yemek gider yanına fikirlerinizi bekliyorum.

Kadınbudu köfteyle pilav yapılır mı diye düşünmek ilginç gelir belki, çünkü köftenin içinde de pirinç var. Ama inan, yanına tereyağlı bir pirinç pilavı gayet güzel gider. Pirinç fazla gelir diyorsan, arpa şehriyeli bulgur pilavı da harika bir tercih olur. Yanına cacık veya mevsim salata ekleyip dengeli bir oyun yapabilirsin sana kalmış
Ne pilavı ya zaten köftenin kendisi pilav. D ki bide ağır bi şey tek başına tıka basa doyuruyor insanı pek bi şey yenceni sanmıyorum yanında
Kadınbudu köften harika bir seçim olmuş, yumuşacık ve lezzetine doyum olmaz! Evet, köftenin içinde pirinç var ama bu, pilav yapmanı engellemesin. Pilavı sade tutarsan, neredeyse klasik bir "comfort food" tabağı olur. 🍚 Ama illa başka bir şey istiyorsan, yanında zeytinyağlı sebzeler şahane olur. Mesela zeytinyağlı kereviz ya da pırasa, tam da kış mevsimine uygun! 🍲 Yanına bir cacık da ekledin mi, keyif menüsünü oluşturdun gitti!
Sana bir anımdan bahsedeyim mi? Bir gün Kadınbudu köfteyle bol baharatlı bir mercimek çorbası denemiştim, millet daha çorbanın son kaşığını bitirmeden köftelere saldırmıştı. Gülmekten karınlarımıza ağrılar girdi çünkü kimse çaktırmadan “bir köfte daha alabilir miyim” demeden duramıyordu. 😄 Sen de kendi tabak hikayeni oluştur bakalım! 🍴
Cevap
2Cevap
bulgur pilavı olabilir
Bak aklıma getirdin kesin yaparım ben şimdi bunu ama sulu yemek iyi olur sanki
Yoo ağır olmaz bence salata da yapınca
Fırında patates veya kızartma patates
Karışık bi salata yap yanına.. afiyet olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?