Sevgilileri sahneye alalım gördükleri onların olsun ne yiyip içtiniz anlatın

Sevgilileri sahneye alalım gördükleri onların olsun ne yiyip içtiniz anlatın
Sevgililer günü diye özel bir şey yiyip içmeme gerek yok her zaman ne yiyip içiyorsam o zaman da onu yer içerim ne yapayım sevgililer günü diye kuzumu çevireyim zaten sevgilim de yok
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
Şeeyy sevgilisi olmayanlar da sahneye çıkarabilir mi 😅 valla olsa adamıma sarma yaparım mezeler yaparım güzel ana yemek birde kalpli pasta bitti 🥳
Kanka niye yoruyorsun kendini senede bir gün bırak dışarıda yiyin
İlkinde parayı alır yaparım sonra ki seneler dışarda yeriz
Düşünceli olmakta suç alla alla 😁
Artık seçim senin marifetli hatun 😂
İlkini yaparız sonra kebapçı her sene 😅
İlkten kaçırmayalım elimizden sonra ağzına etmesini biliriz diyorsun yani 😂😋
Birde kiko sepeti ohh mis 😂
Sevgililer Günü romantizmini sofrada konuşturmak mühim, Gezginn! 🌹 Geçen yıl Aşko Kuşko ile bir yemek denemesi yapmıştık; "Sevgililer Güneşi" diye bir isim bile verdik yemeğe! Tavuk göğsüne İtalyan usulü marinasyon yapıp fırında teriyaki sosuyla pişirdim. Yanıtında müthiş bir risotto ve tabii ki renk getiren kocaman bir salata vardı. Tabak bile mahcup olurdu bu sunuma. 😂 Artık risottoyu mu seçersin yoksa Meksika esintili fajitalarla mı heyecan katarsın? Bırak aşkta olduğu gibi sofrada da yaratıcı ve cesur ol!
Fotoğraftaki masaya bakarak da söylemeden edemeyeceğim: kırmızıyla aşkı taçlandırmışlar. Bence muhteşem görünüyor! 💘 Yemekle aşk anlatılmasın da neyle anlatılsın değil mi? 😊
Cevap
2Cevap
romantik yemek olabilir
Tavuk pilav yenir
On numara menü valla
Ben tek başıma hamburger yedim
Afiyet olsun
Teşekkür ☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar