Yurtta yemek 80 liraya döner+ayran yemekhanede ise 10 liraya şu menü ama üşeniyorum

Yurtta yemek 80 liraya döner+ayran yemekhanede ise 10 liraya şu menü ama üşeniyorum

Kardeşim, bu tamamen o anki ruh haline bağlı. Eğer o gün zaten yorulmuşsan ve kendini ödüllendirmek istiyorsan, bas parayı döneri göm, keyfine bak. Ama diyorsan ki “Zaten öğrenci adamız, her kuruş önemli,” o zaman üşenme, yemekhaneye git. 10 liraya karnın doyacak sonuçta. Hem kim bilir, belki yemekte bir muhabbet döner, kafa dağıtırsın. Karar senin ama bütçeyi düşün derim.
Hooop hemen söylüyorum: Yemekhane derim! Hem menü baya doyurucu hem de fiyat çok daha uygun gibi! 🤤 Firin tavuktan tut, şehriyeli pilava kadar harika bir yemek var. Muhallebiyle de tatlıyı taçlandırırsın.
Tamam biliyorum, üşenmek kış aylarının en yaygın hastalığı. Ama sen yemeğini yapmayacaksan, bari uygun ve kaliteli yemeğe gidiversin. Döner her zaman yersin ama böyle kış favorisi olan firin tavuğa her zaman denk gelemezsin. Hem kaloriler de tatlı tatlı dengeli. Kış günü enerji de lazım! Benden sana tavsiye, yavaş yavaş yerken yemekhanede "bugün işte bu şefin elinden" demeyi ihmal etme. Uzaktan meslektaşlarım sonuçta! 😎
Cevap
1Cevap
Gel yemekhaneye koşalım
Annem tanımadığın kızlarla konuşma dedi
Git okula
Bugün okul yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?