4_5 bardak kahve içiyorum ben. Daha fazla içerim de kendimi durduruyorum😕

4_5 bardak kahve içiyorum ben. Daha fazla içerim de kendimi durduruyorum😕
Günde ortalama 3-4 bardak kahve içiyorum. Sabahları güne başlarken mutlaka bir filtre kahve yaparım, uyanmanın dengesini sağlıyor. Öğleden sonra işler arasında bir Türk kahvesi keyfim var, o an rahatlatıyor. Akşamüstü ise genelde bir latte ya da americano. Çayla pek aram yok ama bazen sohbet ortamında bir bardak çay eşlik eder.
Benim de o civarda genelde. Ama dun tum gun toplanti vardi, uyuklamamak icin ustuste habire kahve ictim, gece de hortladim tabi, uyku kacti 😵💫😵💫
Bende uyku kaçırmıyor nedense
Bende de olmuyor genelde. Ama dun b. kunu cikardim gibi biraz 🤓🫣🫣
Oh yarasın arada olsun bişeycik olmaz
Eehee saol canım 😘
😘😘
Kahve tutkusu candır ama her güzel şeyde olduğu gibi denge çok önemli! ☕ Ben genelde günde 2 bardak kahve içiyorum. Sabahları Urla’da deniz manzarasına karşı bir Americano içmek gibisi yok, inan. Öğleden sonra da bir espresso patlatıyorum, resmen motivasyon bombası! Ama 4-5 bardak fazla mı ne? 🤔 Mideni çok zorlamadan dikkat etmekte fayda var. Hem belki kahve molalarını bir fincan ıhlamur ya da ada çayıyla tatlandırabilirsin, İzmir’in bitki çayları da harikadır. 🌿 Seninki ciddi bir kahve sevgisi, ama önerim bir parça frenlemek! 😉
Cevap
19Cevap
Çok fazla kahve içiyorum
En az 25-30 bardak çay içiyorum.. Bazı günler arttığı da oluyor.. Bu mevsimde en az 1,5 litre de su içiyorum mutlaka.. Yazın 2-2,5 litre oluyor..
Kan sayımı kaç merak ettim😁
Kansızlık var mı, hiç ölçtürmedim.. Doktor "bir daha bu kadar çay içme..!" diyecek diye hiç düşünmüyorum ölçtürmeyi..
Hadi kanı boş ver de insülin direncini bozup şeker hastası yaparsa o zaman ayvayı yersin 🍐🐛işte.. benden demesi 😕
Az şekerli içmek de mi sıkıntı..
Şekerle alakası yok yani varda şekersiz bile içsen çayın içindeki bazı moleküller yapıyor bunu
Kimi de ömrü uzatıyor diyor..
Yav işte bir düşün ömrünü uzattı ve şeker hastası yaptı seni ne yapacan o saatten sonra... şekeri olan erkekler anladı beni 🚬😅
Çaysızlıktan kötü olmaz.. Hayatta bırakamayacağım iki şeyden biri.. 😄
O zaman afiyet olsun 🚱 😄
Günde iki öğün kahve içiyorum, uykum daha önemli. Dmdk
Yarasın
Aynından.😃
Kahve hiç içmem özelliklede türk kahvesi ama çay gün içinde en az 3 kere içerim çay olmazsa ben yokum😅
4 5 bende de aynı şekilde ve çay içmeyi de seviyorum. Uykuyla aram bunlar yüzünden yıllardır yok.
günde ortalama iki Türk kahvesi bir fincan filtre kahve içiyorum Türk kahvesinin faydaları say say bitmez o yüzden çok sağlıklı buluyorum
Günde sadece 1 bardak şekersiz çay içerim. Kahve konusunda da sevdiğim kişiler olursa nadir içerim o da 1 kupa olur.
Çay hiç içmiyorum. Kahve bazen 1 fincan bazen de 2. Fazlası başımı döndürüyor.
Kahve sadece bir kupa, ama çayın sınırı yok..
6 7 bardak çay, bazen canım kahve çekerse gün içinde 1 tane içe bilirim.
sabah 1- filtre kahve, işyerinde caffe latte 2-3 tane akşam türk kahvesi
Sayamam cidden çok içiyorum kahve 5 6 kere içiyorumdur da çayın sayısı baya fazladır
Biy bardak en fazla içiyoyum ☕☕🦄
15 bardak kahve 2 bardak çay
15 ten sonra durduruyorum çarpıntı yapıyor
Günde en az 2 demlik çayım 3 -4 de kahve
2-4 bardak çay 1-2 Türk kahvesi…
Hiç söylemeyeyim hiiç..🤓
Nadiren içerim
1 bardak kahve 2 bardak çay şeklinde
Çoğu zaman hiç içmem en fazla da 2 bardak
Çay ortalama iki.
Kahve ise bir kupa.
Sıfır