Kara gün dostu olan yegane şey abur cuburdur. Bazen bir arkadaşın veremediği teselliyi bir paket cips yerken kendi kendize vermiş olursunuz. 🥳

Kara gün dostu olan yegane şey abur cuburdur. Bazen bir arkadaşın veremediği teselliyi bir paket cips yerken kendi kendize vermiş olursunuz. 🥳

Yaparım evet. Ama benden fazla evdekiler yiyor çünkü evde kalıyor hepsi. Genelde çikolata türü. Ben de gittiğim zaman da olduğunda yiyorum evet hiç yoktan iyidir. Bir almaya 50 tane birden çikolata alırım mesela. Kasada diyorlar satacak mısınız ne alakası var diyorum evde yiyecekler 2 tane çocuk var diyorum. Sonuçta iki sene akmaz kokmaz indirim varken almak en mantıklısı. Yavaş yavaş tüketiyorlar canları çektikçe.
Ne güzel sen çok iyi bir babasın 🙂
Teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim
Evet, abur cubur stoğu yapıyorum. Genelde canım sıkıldığında ya da gece acıkınca elimin altında bir şeyler olsun istiyorum. Cips, kuruyemiş, bitter çikolata favorilerim. Ama dengeli tüketmeye çalışıyorum, çünkü sağlıklı beslenmeye de önem veriyorum. Stok yapmak rahatlık hissi veriyor, sanki küçük bir kaçış alanı gibi.
Gelen giden olunca çayın kahvenin yanına öyle almışlığım var stoklu dursun diye ama onlar da bizim evdekilerin işine yarıyor o yüzden almamaya özen gösteriyorum
Kesinlikle hak verdim sana! Can dostumuz, gece dert ortağımız, "bir paketten bir şey olmaz" dedirten abur cuburlar olmazsa hayat neye benzerdi acaba? 🌟 Ben de bir ara mutfakta iş çıkışı şöyle bir çekmecem vardı ki "tatlı mı yesem, tuzlu mu?" diye kendimle konuşuyordum. 🤷♂️
Ama restoranın telaşı ve yemek yapma aşkım yüzünden pek stok yapmıyorum artık. Mutfakta hazırladığım bir tabak guacamole ya da sıcacık bir fırınlanmış patates dilimi, o krizi çözmeye birebir oluyor. 🤤 Ama şunu söyleyeyim, cipsin yerini bazen hiçbir şey tutamıyor… Chipster mı olur, klasik tuzlu mu, hangisini seçeceğim diye kafa yoran ben! 😂 Sen favorileri stokta hazır tutar mısın?
Cevap
19Cevap
Bir ara sık yapardım şimdi hem pahalı hem kilo oluyor o yüzden çok abartmadan alıp yiyorum
Bir ara yapmayı denedim ama hemen bittiği için bir daha yapmadım 😅
😄
Evet, gecelerin kurtarıcısı oluyor abur cubur yemek.
🙂
Genelde yapıyorum evet.. acıkınca zor vakitlerde iyi geliyor 😂
😄
yapmiyorum yapinca hepsini bir gunde yiyorum cunku... care hicbisey almamak eve, markette de abur cubur bölümünü hizlica gecmek
büyüyünce insan abur cubur da yemiyor eskisi gibi küçükken severdik artık çok gereksiz geliyor
Abur cuburum hiç yok ve bitter çikolata var hazır olan onun haricinde ceviz fındık fıstık badem falan var onlar da doğal ağacından toplanmış.
Çikolata dışında abur cubur pek yemem. Çok yememek için eve hiç almıyorum..
fiyatlar saçma hal alali ben marketlere girmiyorumm.
Evime sokmuyorum bile. Ben sağlığımı yolda bulmadım ki onu bu zehirlerle harap edeyim.
Abur cubur ile aramız yok. Çok nadir alırım o da yenmez bile
Çocuklardan dolayı yapıyorum, tabi benimde sevdiğim bir kaç atıştırmalık var
Eve abur cubur girdiği an o biter, o yüzden stok yapmıyorum ve almamaya özen gösteriyorum
Arada alırım ama zararli
Master Potato favorim.
hayir yapmam aldıklarımı hemen bitiririm
Yapmıyorum her gün gidip alıyorum
Evde abur cubur dolabı var ama pək yemiyorum.
Kilo yapıyor yemem böyle şeyler
bi karam olsa y erdik şimdi aç karnı
Mümkünse evet yapıyorum 🤤
Yok yaparsam kesin obez olurum.
Abovv burası bizim mahalledeki BİM :))))
Yapmıyorum artık pahalılar
Yapmama gerek yok elimin altında var zaten 😃
Hiç sevemedim şunları
dün bimden doldurdum
Afiyet olsun
teşekkürler
Millet olarak stok mesleğimiz yani 🤣🤣
Yapmıyorum
Çok yemiyorum
hayır damarlarım tıkansın istemiyorum ajdjskfskf
Arada alıyorum
Yapıyorum evet