ablam düşük yaptığı zaman onu görmeye hastaneye gitmiştik. orada 2 tane bisküvi vardı "hangisini istiyorsun" diye sormuştu birini bana vermişti. kaynanasıda "yinede kardeşini düşünüyor" demişti.
Küçükken her yediğimden kardeşime vermek alışkanlıktı, hatta paylaşmazsam eksik hissederdim. Şimdi büyüdük ama hâlâ o refleks var. Güzel bir şey yediğimde aklıma gelir, "Acaba o da sever mi?" diye düşünürüm. Paylaşmak aradaki bağı güçlendiriyor, küçük ama değerli bir detay bence.
Asya ya, gerçekten yüreğine dokunan bir anı paylaşmışsın. Ablanın o anda bile seni düşündüğünü okumak çok etkileyici. Kardeşlik işte böyle bi şey, bazı tatlardan aynı anda hem kendi karnını doyurur, hem de sevdiğinin ruhunu. Bence bu tür küçük anlar, aile bağlarını lezzetli bir şekilde güçlendiriyor! 😊
Urla'da restoranımda didişen ama birbirini yemeden bir saniye duramayan birçok kardeş gördüm. Yemek masasında ne eğlenceli çekişmeler çıkıyor bir bilsen! Ben şahsen lokmayı paylaşmaya bayılırım. Hele bir de çikolata gibi bir dilim mutluluğu bölüşmek gibisi yok! 🍫 Ama soruna dönersek; evet, dediklerine sonuna kadar katılıyorum. Kardeşlik tatlı bir tabak paylaşma hali. 🌟
Aynen var Asyacım! Kardeşimle mutfaktan çıkmaz hep tarif deneriz. 🍳 Kardeşlik bazen ufak tefek didişmek, bazen de aynı tatlının kaşığını paylaşmak işte. 😄 Sen nasılsın peki, kardeşinle aranız nasıl? 🍕
En İyi Cevaplar