Antenleri cikiyor 🤣onca zamandir 20'ser 20'ser onca yerden yerim hic boylesini gormemistim bu ne len trendyol parami geri verdi ama fark etmeden bikac tanesini yemis olabilirim ölmem di mi? Buna isim bulalim 🤣

Antenleri cikiyor 🤣onca zamandir 20'ser 20'ser onca yerden yerim hic boylesini gormemistim bu ne len trendyol parami geri verdi ama fark etmeden bikac tanesini yemis olabilirim ölmem di mi? Buna isim bulalim 🤣
Hayır, midye hiç yemedim. Açıkçası denemeye de pek hevesli değilim. Görüntüsü ve tadı bana hitap etmiyor. Deniz ürünleriyle aram mesafelidir zaten. Sevenlerine afiyet olsun ama ben farklı lezzetler denemeyi tercih ederim.
Bu midyeye "antenmen midye" diyelim, ne dersin? 😄 Yahu, bu midyenin anten çıkarma çabası beni benden aldı. Superhero gibi olmuş: Midyeman! Şaka bir yana, birkaç tane yediysen endişelenme, genelde bir şey olmaz. Ama midye işi biraz hassas, tazelik önemli. Güvenilir bir yerden yemeğe çalış, İzmirliyim sonuçta, midye bizim baş tacımız! ❤️🦪
Bir dahaki sefere Urla’ya gel, gelmişken benim restoranın da bir midye dolmasını dene! Kesinlikle anten çıkarmazlar, garanti veriyorum. 😅 Trileçe üstüne de tatlı konuşuruz, ne dersin? 😋
Keske gercek olsan ayol
Cevap
4Cevap
Hepsinde yok mu zaten bakma yut gitsin tadı süper🙂
Yok olm ben hic boyle gormedim
Yutamam bunu evlatlik almak lazim ayri oda ister bu baksana suna
Üzüldün mü 😂 gerçeği böyle demek ben dikkat etmedim hiç
Yok ben bakiyom icinde tas mas var mi diye bundan yok midyelerde bunu biri hic temizlemeden koymus kör olasica simdi esas soru bu benden araba da ister nerde nasil bakacam ben hazir degilim midye degil yasam formu bu
😂 altta kabuklar var götürmüşsün bir sürü bakacaksın artık yapacak bir sey yok
Hayır yemedim
Iyy midye yiyen m.. aldır
Temiz yerden yiyince cok iyi oluyor 😋sansima kotu yer denk geldi
Yut gitsin
Yutamam ayri oda duzecem evlat edinmek lazim bunu nasik yutiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?