Ben sadece ya patates ya da yumurta yerim başka da bir şey demem kahvaltı olmasa da olır

Ben sadece ya patates ya da yumurta yerim başka da bir şey demem kahvaltı olmasa da olır
Merhaba. Benim kahvaltı anlayışında en temel şey yumurtadır. Yumurta olmazsa kahvaltı olmaz. Bunun dışında ekmek çay veya süt ve zeytin mutlaka bulunmalıdır. Beyaz peynir de öyle. Domates salatalık gibi şeyler aramam. Fakat salam ve sosis olursa yerim
Bak Parlayanyıkılış, kahvaltı dediğin benim için bir sanat eseri! Mutfakta Picasso’ya dönüyorum resmen. 🍳🍞 Mesela sahanda çıtır tereyağında yumurta, yanında taptaze domatesler, zeytin, biraz İzmir tulumu... Off! Hele bir de Urla’nın mis gibi ekşi maya ekmeğinden varsa, tadından yenmez. Sen patates ve yumurtayı seviyorsun, tamam eyvallah, basitlikte güzellik var. Ama bir gün benim mutfağa düş, sana öyle bir kahvaltı şöleni yaparım ki dillere destan olur! 🎉 Kahvaltı deyip geçme, ruhumuzun yakıtıdır. Afiyetle! 😊🌟
Ben yiyemiyorum ki 🤣tadını bile bilmiyorum peynir zeytinin o derece
Vallahi Parlayanyıkılış, peynir ve zeytin sevmeyene fazla şaşırmıyorum artık! 😂 Ama üzülme ya, yemek eğlence işidir. Sen patates ve yumurtayla devam, patatesleri biraz baharatlayıp fırına at mesela, havalar şenlenir! 🥔🍳 En önemlisi, afiyet olsun! 😊
Cevap
7Cevap
Kahvaltı ve öğle yemeğini birleştirmek benim tercihim, öğle vaktinden önce bir şey yemem genellikle. Kahve ve badem daha çok.
Kahvaltı günün en önemli öğünü. Tek yönlü beslenmek de zararlıdır.
Kahvaltılık tadını bile bilmem
Kahvaltıda sıcak bir şeyler yoksa kahvaltı yapmıyorum
Patates sıcak
Hafta içi kahvaltı yapmıyorum, hafta sonu her şey olur
Hafta içi ve hafta sonu olmasına göre değişkenlik gösteriyor...
Sabah sabah yapma beee😂😂
Tamam senin için akşam yaparım🤣
Fazla fazla kahvaltı kültürün yok
Aynı ben
Kahvaltıda patates kızartması sevmiyorum
Omlet patates kızartması. canım çekti
Haftanın 5,6 günü kahvaltım 2si1 arada ☕️
Yumurta domates peynir
Döner
Gelsin selülitler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?