Yeme & İçme Sizce çay hangi bardakta içilir 😀? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fincan Metal fincan 500ml Bardak 500ml Fincan şeffaf Fincan şeffaf 2 Armudu Kristal Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce çay hangi bardakta içilir 😀? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kizgin_Kitty Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl yok mu şöyle klasik desensiz bir ince belli çay bardağı :) 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 😀 bulamadım Yorumla
Noname_Nousername Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Çay ince belli de içilir, diğerlerinde içilen çay değil çaycıktır. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 😀 aynen tadı alınmıyor pek Yorumla Noname_Nousername 1 yıl Kesinlikle Yorumla
Onüçüncüyağmur Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 45% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 579 cevap paylaştı. En içilmezleri bir araya mı topladın 😂 metal fincanda içenin her yeri yanar 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet 😀 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. ince belli bardakta icilmeyen cay cay sayilmaz bana gore 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Aynen tadı alınmaz Yorumla
Okeanos1234 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl En üstteki fincan ya da armudu olabilir. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 😀armudu en iyisi Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl İnce bellide.. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 😀👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yok mu şöyle klasik desensiz bir ince belli çay bardağı :)
😀 bulamadım
Çay ince belli de içilir, diğerlerinde içilen çay değil çaycıktır.
😀 aynen tadı alınmıyor pek
Kesinlikle
En içilmezleri bir araya mı topladın 😂 metal fincanda içenin her yeri yanar
Evet 😀
ince belli bardakta icilmeyen cay cay sayilmaz bana gore
Aynen tadı alınmaz
En üstteki fincan ya da armudu olabilir.
😀armudu en iyisi
Normal minik çay bardağı
😀👍
Hiçbiri
😀👍
İnce bellide..
😀👍
ince belli
Evet 😀👍