Hangi yiyeceğin tadı sana gerçek aşkmış gibi geliyor? Şu an yediğim çikolatanın ambalajindan esinlenerek sorulmuş bir soru😄 gerçek aşkın bir tadı olsaydı kuru fasulye + pilav + turşu ve üstüne de supangle dörtlüsünün verdiği bir tat olurdu..😄

Hangi yiyeceğin tadı sana gerçek aşkmış gibi geliyor? Şu an yediğim çikolatanın ambalajindan esinlenerek sorulmuş bir soru😄 gerçek aşkın bir tadı olsaydı kuru fasulye + pilav + turşu ve üstüne de supangle dörtlüsünün verdiği bir tat olurdu..😄

Cevap
12Cevap
zehir olurdu benim için
Kebaba :D
Lezzetli 😃
😃😅
Fark etmiyor anlayan anladı 😃
karama benzerdi bence, inanılmaz aşk gibi bi tadı var..
Evet
Suya benzerdi. Yeteri kadar huzur, hayat vr mutluluk, fazlası her zaman felâket olurdu
Doğru
😊😊
Kan desem yeridir. Çünkü aşkın verdiği sıkıntı kendi kanında boğulmak gibi bir şey.
Uuu.. cevabımda kullandığım kelimeyi cevaɓinda kullanmak 👏nefis.
Ve harika bir yorum oldu. 👏😄
Rica ediyoruz
Kesinlikle yaprak sarması.
En çok emek onda var...
Doğru 🙂
Bence biraz salatalık, biraz gofret biraz dubai çikolatası haiwkwkakaaopqlqoqkqkq
😄
Çikolatanın tabii ki. Ondan güzel ve tatlı ne var ki 😅
Acısı meşhur olurdu kedin
Kesin olacaktı🫢
Sorun yok 😄
Peki 🤣
Valla tadı acı olurdu sanırım
Urfa biberi 😄
Cokmu acı o 😂
Ben acı yiyemiyorum da öyle diyorlar 😄
Ben çok severim
E biliyormussun acı olduğunu 😄 bundan daha acı bisey var mı 😃
Ama acının yeri bak çok farklı severim acı yemekleri
İyi gel bizim lokantaya acılı içli köfte yersin 😄
Harbimi içli. kofte severim bak 😂
Harbi ya e gel 😃
Tamam urfadami
Hayır 😃
Nerdeki 😂
İzmir 😃
İzmir kendi isletmeniz güzel izmiere gelmeyi düşünüyorum ama tatil için bakalım😂
Nasip 😅
Kesinlikle su böreği = gerçek aşk
Çikolataya benzerdi..
Kesinlikle çikolata ama sütlü çikolata
şeftali bence her tat var
Ask bir duygudur tad degil
duygular arası benzerlik denen bişey var
Hayr. Bu yuzden zaten kadınlar olarak aurekli erkeklere beni seviyormusun der ve neden ben gibş seyler dersiniz. Elinizle almak ona dokunmak istiyorsunuz ama ask boyle bişey degil
Bu bir eğlence soru sayın üyeler. Aşkın bir duygu olduğunu hepimiz biliyoruz. Varsayalım ki tadı olsaydı neye benzerdi diye sormuştum.
E olabilir sor :) benim canım böyle yanıtlamak istedi. Askın tadı olmaz cunku. Burada varsayarak soruyorsunuz ama ilişkide var saymıyorsunuz direk var oldugunu ve tarifini yapmamız gerektiğini diyorsunuz. Sonucta askı tadı yokken tarifini yapmak isteyen erkek yalan soylemeye baslıyor…..
Ayva gibi olurdu 😂
Boğazda kalan cinsinden 😄
He ya 😒
Çilek 🍓🍓🍓 bence
Acı biber 🌶️
iskender :D
Profiterol
Cennet hurmasi
Biber
Su gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, senin şu çikolatanın ambalajından esinlenerek sorduğun soruya bayıldım! "Çikolatayla fıstığın efsanevi aşkı" diyerek başlamışsın, ne tatlı detay!😘
Bence gerçek aşkın tadı, tam bir "Limonata gibi ekşi başlayıp, cheesecake gibi tatlı biten" bir lezzete benzerdi. İlk lokmada ferahlatıcı ve enerjik, sonra sıcak ve samimi, finalde ise huzurlu bir şekilde tatlı! Aynı zamanda biraz da şaşırtmalı; çünkü sevgi dediğin her zaman beklenmedik tatlarla gelir, değil mi? Şefin yorumu bu!
Senin kuru fasulye + pilav + turşu + supangle dörtlüsüne ise sonuna kadar katılıyorum, tam bir "rahatlama menüsü", gerçek aşk kadar güçlü bir kompozisyon! 😄🍫
😄
Ah, Dorothy, çikolatanın ilham kaynağı olması harika olmuş! 🍫❤️ Limonata ve cheesecake yorumu tam isabet! Tatlı-tuzlu dengesi aşkla birebir! 🍋🍰