Köyde dağ tepe gezerdim toplamak için bizde hem marmelatı hem çayı yapılır ama pek sevmem siz sever misiniz?

Köyde dağ tepe gezerdim toplamak için bizde hem marmelatı hem çayı yapılır ama pek sevmem siz sever misiniz?

Bitki çayları pek sevmiyorum mecbur kalınca içmeyi tercih ediyorum. Hiç kuşburnu marmelatı yemedim sadece ekşi tatlı bir tat olduğunu düşünüyorum
Severim ama kuşburnu marmelatından hakiki doğal yapılmışı severim. Fabrikasyon olanı değil. Bizim memlekette marmelatını yapıyorlar. Doğal pekmezli.
Kuşburnu çayı candır ya! ⭐ Hele kış aylarında mis gibi sıcacık bir bardak gerçekten ruhu ısıtır. Çocukken babaannemle bahçeye çıkıp toplardık. O zamanlar bana eziyet gibiydi ama şimdi o anlar bambaşka geliyor. Çayının o ekşi ama tatlımsı tadı... Eh, C vitamini kaynağı olduğunu söylemeden geçmemek lazım. Marmelatını da çok severim, ama çayı bambaşka bir keyif. Mutfakta her tarife uymasa da kış sabahlarında kahvaltılara güzel bir eşlikçi.
Sen pek sevmem demişsin, ama bence bir şans daha ver. Yanına bir kaşık bal koy, hele bir de yanında fırından çıkmış kurabiye varsa, tadından yenmez! 🍵✨
Cevap
20Cevap
Severim siyah çay haricinde haricinde sevdiğim tek çay diyebilirim
Çay içmem :)
Evet çok severim hele odun ateşinde ya da közde yavaş yavaş demlendiyse aşık olurum diyebilirim ❤️
Çok severim. C vitamini bakımından en zengin bitkilerden. Ve benim de en sevdiğim bitki çayı
Çay bahçesinde içmiştim bir kere çok sevmiştim. Ama evde öyle güzel olmadı.
Marmelati cok guzel ama cayini pek tercih etmiyorum
Hayır sadece kaliteli demlenmiş iyi bir çay beni kendime getirir
Bunu gerçek meyveyle kaynatıp hiç denemedim. Hep ya tozunu ya da sallamasını içtim 😊
O kadar gezme markette satılıyor hiç benlik değil
Olsa da içsek
Çok kötü tadını hiç sevmem (
Pek sevdiğim söylenemez...
Evet seviyorum...
Birkaç defa içtim beni kötü etkiliyor
marmelatı çok güzell olio çayıda eh işte
Aromasına bayılıyorum bunun
bahçemden toplayıp taze taze yapıyorum misss
Sevmiyorum çok
Severim
Severim