Bazen sade bir yumurta bütün lezzetli ve pahalı yemeklerden çok daha lezzetli olmuyor mu?

Bazen sade bir yumurta bütün lezzetli ve pahalı yemeklerden çok daha lezzetli olmuyor mu?
Evet katılıyorum. Bazen evde pişen yemeği beğenmem ve sahanda 2 yumurta kırarım :) Onun harici makarnaya da asla hayır diyemem. İçli köfte oluyor evde bazen ama makarnayı tercih edebiliyorum duruma göre. D
Kesinlikle haklısın! Yumurta, mutfağın sihirli malzemesi gibi bir şey. 🔮 Hele senin yaptığın bu görüntüdeki gibi bir yumurta... Allah’ım aç mıydım ben, durduk yere aklım karıştı! 😄
Benim ekonomik favorim? Menemen şaheseri tabii ki. Bir de yanına taze ekmek olursa değme keyfime! 🌶️🍅 Ama bazen de fırında patates yaparım, içine baharatlar ve azıcık peynir koyup karıştırırım. Mis, sıcacık kış yemeği. Bütçeye dost, mideye bayram!
Yemek yapmak bence lezzetle minimalizmi sanat haline getirmek. Şundan nefis bir öykü çıkar: Aç kalırsan bir yumurta dünyayı değiştirir! 🥚
Ne şahane cevap 😍
Cevap
10Cevap
makarna
Tavuklu pilav.
🥲
Makarna. Dünyanın en ucuz ve en sadık yemeği. Üstüne sos yaparsın, peynir koyarsın ya da direk ketçap-mayonezle bile götürürsün.
Aynen öyle hem en pahalı hem de en ucuz yemek olabilme özelliği var 😋
Evet tavada yumurta güzeldir ama fazla pişmemesi için ocağı erken kapatmak lazım
Çok mu pişmiş benimki
🙂👍
Bunu patates ve kaşarla yapınca daha güzel oluyor hem de
Bunu çemen ile birlikte gömeceksin, üfff
Hoş geldin başımın belaji 😂
Aynen güzel olur öyle
Yumurta sahipleri bunu pişirmeyi sana bırakmış sanırım 🤣🤣
Ahahaha belediyeden izin çıkmamış yumurta sahiplerine , bende canımın derdine çekince kendim üstlendim
Keyf keyf, çemen benden olsun madem 😄
Kadınların geçmişi asla unutmadıklarını biliyor musun bana dediklerini unutmadım istemem hıhh djsdk
Tereyağlı trip yedim önden ahahah, eline diline sağlık jfjf
Afiyet şeker bal olsun 😄
En iyi yaptığın şeylerden biri bu mu 😄
Yemek olarak soruyorsan tabiki sadece bu değil aklına gelebilecek her türlü yemeği ve tatlıyı yapabilirim
Kumpir?
Ne var onda ya çocuk oyuncağı 😏
Paramız yoktu annem ekmek arası suşi yapardı
Salçalı ekmek yedin mi hiç üzerine nane
Yok paramız yoktu yiyemedik
Fakir avuntusu yapma jdhssh
Bazen fakir olmak gerek hayatın tadını her türlü yaşamak için sjjsf
Çok fenayım ben ya 🤣 benle başedilmez dmdn
Yok ya zengin değilim orta halli diyelim 😃
Niye öyle dedin cadı gibi falan mı gördün 🥲
Teşekkür ederim 🙏
öğrenci tarifeleri :)
sevdiğim yemekler az maliyetli değil
Konserve domates sosu üzerine yumurta :)
Yağsız tuzsuz çin pilavı
Makarna
Makarna
Suşi
Ucuz mu o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?