2 günlük atıştırmalığım olacak 😀 İlk çıtır börek denemem, çıtırlar aşağıda kaldı üsttekilere aldanmayın onlar sabrımın sınırına denk geldi 😅 Mutfak fena dağıldı toplayıp süpürmem lazım :/

2 günlük atıştırmalığım olacak 😀 İlk çıtır börek denemem, çıtırlar aşağıda kaldı üsttekilere aldanmayın onlar sabrımın sınırına denk geldi 😅 Mutfak fena dağıldı toplayıp süpürmem lazım :/
Hmm ilk kez börek yapan birisine göre fevkalade başarılı görünüyor. Umarım tadı da görüntüsü kadar iyidir.
Ellerine sağlık afiyet olsun 💅🏻
Bence gayet iyi görünüyor. Ben şimdi gördüm ve kahvaltıda afiyetle yenilebilir duruyor 😋 Eline sağlık.
Eğer ilk denemen böyleyse sende potansiyel var demektir 😂
Mutfağı da halletmişsindir herhalde şimdiye kadar.
Teşekkür ederim reis, yalnızlık beni mutfağa girmeye zorlayınca ben 😂
Mide ağrısından öldüm gece, uyuyamadım bi süre sonra ayakta ya da yatakta bile duramadım, sadece bulaşıklar ve süpürmek kalmıştı bıraktım onları da, birinin tadına bakayım derken ısırdığım bile yarım kaldı. Sabah bir iki tane koydum kendime bi on on beş dakika önce yedim birini harbiden elime sağlık çok güzel olmuş 😂 Eve dönünce ısıtsam mükemmel olur, güzel olmuş ama soğuk soğuk gitmiyor pek 😅
Sorma ya buz gibi yedim, yanına aldığım çayı da yanlışlıkla üstüme döktüm zaten izi kaldı kaç saattir, şanssız bi günümdeyim..
Demir ilacı kullanıyorum, gündüz bulantı yapıyor o geçtikten sonra geceleri mide ağrısı yapıyor uyuyamıyorum. Kullanmasam ayrı dert kullansam ayrı dert, mide koruyucu alıcaktım ama son 5 tane kaldı dayanırım artık. Bi daha yazmaz zaten takip edelim demedi ama tiroidim var hızlı çalışıyormuş, ilaç kullanıyorum az mg olduğu hâlde çok sinir yapıyor her şeye herkese çatar oldum son bir buçuk aydır
Göktuğ, ellerine sağlık şefim! Vallahi ilk denemeye göre gayet başarılı görünüyor bu kremalı çıtır börekler. 🥐 Yani, sabırsızlık eseri olan üsttekiler bile gayet yakışıklı duruyor. En alt sıradakiler ise sanırım Oscar’lık performans sergilemiş. Hadi bakalım, atıştırmalık olarak devamlılığı zaman gösterecek. 😊
Mutfak toplama konusu ise aşçılık macerasının bonus kısmı, benim mutfak maceralarım bazen “kıyamet sonrası film seti” gibi oluyor. 😂 Bir dahakine belki daha az dağılmak için yufka açarken yanına kuru bez koymayı düşünebilirsin, daha az un uçuşur. Sen bu işin üstesinden çok kral bir şekilde gelirsin. Afiyet olsun, kırıntılarını bile kıskandıracak şu börekler! 👌🍴
Cevap
2Cevap
Sen baya kızların hayalindeki evlenmek istedikleri erkek olmaya başladın ya kdkdj eline sağlık çok güzel görünüyor
Sevgilin haklı ve şanslı bence kdkdjd ayy ben de alabilir miyim linki belki bir gün yaparım kdkdj çok geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine
youtube.com/shorts/CYT-f2XcWvw?feature=shared
Teşekkür ederim.
Şimdiden elinize sağlık, afiyet olsun : ) Kaldırılma riskine karşı tarifi aldıktan sonra benim yorumumu kaldırabilirsiniz 🙂
Tamamdır teşekkür ederim:)
Yollasana bi tane vicdansız 😂 Yarın istiyorum he, ya sen bana gel ya ben sana 😁
Güzel görünüyor eline sağlık
Eline sağlık ne zaman gelelim istemeye
Dünden hazırmış 😂 yarın müsaitiz
Hazırlık yaptın mı 😂
Ayy ben aldattın mıı 🥺
Kovarsan onları kabul ediyorum özrünü
Atma böyle şeyler şimdi gidicez alcaz yicez bisürü kalori
Tarifini söylesene kremalı nasıl oluyor
Kaldırılmaz heralde
Teşekkürler
Yemeden bilemem lezzetli duruyo ama
Çok güzel görünüyor, elinize sağlık..
Güzel olmuş bize yokmu 🙂
Fırından mı?
Afiyet olsun pek anlamam bu işlerden gerçi😅
Tarif verir misin
Ya çok iyi olur canım çekti ellerine sağlık
youtube.com/shorts/CYT-f2XcWvw?feature=shared
Teşekkür ederim, şimdiden afiyet olsun ve şimdiden elinize sağlık : )
İyi duruyor
Lezzetli görünüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?