Yeme & İçme Bebeklerim sütlaç yaptım nasıl olmuşşş? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Güzel olmuş muuu🥰🥰 Güncellemeler1 yıl Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim bebeklerim iyi ki varsınız yaa çok mutlu oldum şuan😅🥰🥰 Bebeklerim sütlaç yaptım nasıl olmuşşş? Cevapla Bebek Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. güzel evet,. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 🙂 u Barış_LonelyForever 1 yıl Rica ederim :)
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 381 cevap paylaştı. Ne zamandır yemiyorum yaa canım çekti bir an görünce ellerine sağlık neyseki fırın sütlaç değilmiş idare edebilirim 🤣 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Fırın sütlaç da yaparım o zaman gelir yersin🥰 Yorumla ByDreamm 1 yıl Bu fikri çok sevdim ne zaman yapicaksin peki 😀 Yorumla Soran 1 yıl Ne zaman istersen yaparım🥰 Yorumla ByDreamm 1 yıl eee ne duruyorsun o zmaan bu gece fırında sütlaç yemez miyiz 😀😅 Yorumla
pizzatti Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Afiyet olsun, ayrıca o elin güzelmiş bro böyle el yapacaksa zehirde olabilir konu hayırlı geceler. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yaa teşekkür ederim çok tatlısın hadi benden bi tabak sana🥰 Yorumla pizzatti 1 yıl rica, hayırlı geceler. Yorumla
Nolyrzya Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Üstünü fırına koy yansın sen söyle tadı nasıl olmuş 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Bizimkiler böyle yiyor bebişş 🥰 Yorumla Nolyrzya 1 yıl Afiyet olsun Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim balımm Yorumla Nolyrzya 1 yıl Ricalar 😇 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Jurassic Park'taki dinozor gibi çıkmış elin. Eline sağlık. Güzel görünüyor. Orası İzmirse bana da ver. 1 1 Yorumla Mozvel 1 yıl 😅 sesli güldüm... Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bisey yazacaktım da modlar peşimde koşuyor. Kaldırırlar şimdi.. neyseeh eline sağlık diyeyim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 🥰 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzel olmuş fazla pirinçle yapmamışsın. Bende az pirinçli severim. Eline sağlık🌸 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 964 cevap paylaştı. O tırnaklar ile mi yaptın? 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet? Yorumla ft06yl 1 yıl tamam Yorumla
AhmetBahcivan1997 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 454 cevap paylaştı. Çok güzel olmuş isterim 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Geell yeee🙂 Yorumla AhmetBahcivan1997 1 yıl Geliyorum 😀 Yorumla
Semih_ngs Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Elin kurabiye canavarı gibi çıkmış 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Ben elimi değil sütlaçı sordum 🙂 Yorumla Semih_ngs 1 yıl Tadı güzel görünüyor Yorumla Soran 1 yıl Ee gel yeee Yorumla Semih_ngs 1 yıl Ben uzağım. Sütlaç için buluşabiliriz ama. Yorumla Soran 1 yıl Olurrr🥰 Yorumla
Kamdu Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Olmamış üstü yanık olmuyor muydu bunun hanım abla 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Fırında yapmadım bebişş🙂 Yorumla Kamdu 1 yıl Bidakine fırında yap beni de çığır epeydir kan bağım olmayan bir dişi kişisi beslemiyor beni Yorumla Soran 1 yıl Yaa sen istersin de yapmaz mıyımmm🙂 Yorumla Kamdu 1 yıl Ey KS ahalisi bu karı bana yürüyor şahitsiz Yorumla Soran 1 yıl Hayır yanlış anladın benii Yorumla Kamdu 1 yıl Şaka yapıyorum şaka Yorumla Soran 1 yıl Tamam🙂 Yorumla Kamdu 1 yıl Sütlaç diyorum beni diyorum ne zaman diyorum besleyeceksin Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzel görünüyor ama ben pek sevmem 2 0 Yorumla
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Güzel afiyet olsun 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim balımm Yorumla
343n68lmz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Eline sağlık 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederimm🙂 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl berbat 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim yorumun için 🙂 Yorumla ElCuco 1 yıl ısmarlıcak mısın bana :d Yorumla Soran 1 yıl Ismarlarım tabii ki🥰 Yorumla ElCuco 1 yıl O zaman güzel olmuş eheheheh Yorumla Soran 1 yıl Gıcık Yorumla
harpyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Fındığı az olmuş 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sana biraz daha koyarımm olmaz mıı🙃 Yorumla harpyyy 1 yıl Olur thanx 👍 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Banami yaptin sanki 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Gel sana da yaparımm Yorumla whysosreious 1 yıl Yok yapmazsin Yorumla
Kaphiedral Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Guzel 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 🥰 Yorumla
Mustafazynp Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Olsa da yesek be 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Gel sana da yapıyım 🙂 Yorumla Mustafazynp 1 yıl Nerdesin çabuk söyle bak yakındaysan valls gelirim Yorumla Mustafazynp 1 yıl Noldu ya Bi sustuk 😃 Yorumla Soran 1 yıl İstanbuldayım 😅 Yorumla Mustafazynp 1 yıl Ama sen zoru oynuyon 😃 Yorumla Soran 1 yıl Yapıcak bişey yok başkası yapar artık 🙂 Yorumla Mustafazynp 1 yıl Gidip parasını verip Yemem lazım acil 😃 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tatmak lazım 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Gel yeee🙂 Yorumla Gamiyarass 1 yıl Ver adresi 😉 Yorumla
Lord034 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Bize yok mu 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Var var geelll😅🥰 Yorumla Lord034 1 yıl Adres ver 😂 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Eline sağlık 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederimm🙂 Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Hani bana dkdkkd Yorumla Soran 1 yıl Gell sana da yapıyımm😅 Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Aç kapıyı 😊 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Gel sende yee 🥰😘 Yorumla
sk_34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Ben de yemek istiyorum kaça bir kase 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 50 krş🥰 Yorumla sk_34 1 yıl Yerim seni teşekkürler 🥰🥰 cidden çok güzel duruyor Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Afiyet olsun yarasın 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim balım gel sende yee😘 Yorumla BiliyormBununAdı_AŞK 1 yıl Diyetteyim bozdurma😅😅 Yorumla Soran 1 yıl Bi tabaktan bişey olmaz 😅💗 Yorumla
Katie_Mitchell Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl niyeyse sütlaç hiç sevmiyorum ben ya 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ooo, alirim 2 kase ellerine sağlık 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim çookk tatlısınn gel sende yeee🥰 Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Diyetteyim teşekkür ederim benim yerime de ye:) Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Canım çekti amaa 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Gell bi tabak daha varr🙂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır tabiiki, Tanımadığım birisinin evine gitmem, annem uyardı 😏 Yorumla Soran 1 yıl Ana kuzusu senii😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabii😌 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl o tırnaklarla mı? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Elimi sokmadım içine canım Yorumla Katie_Mitchell 1 yıl Ay size ne be kadının tırnaklarından Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Katie_Mitchell sen atlıyorsun kadın ellerine sağlık ne güzel cevabını verdi sana giren çıkan var mı? Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ellerine sağlık 1 0 Yorumla
Yapbirkahveiçelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ellerine sağlık 0 0 Yorumla
Delidolubirkızz Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl UHAAA BU AŞIRI GÜZELLL BRN YİYEBİLİRİMMMM😭😻 0 0 Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 844 cevap paylaştı. Afiyet olsun cicim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
güzel evet,.
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim :)
Ne zamandır yemiyorum yaa canım çekti bir an görünce ellerine sağlık neyseki fırın sütlaç değilmiş idare edebilirim 🤣
Fırın sütlaç da yaparım o zaman gelir yersin🥰
Bu fikri çok sevdim ne zaman yapicaksin peki 😀
Ne zaman istersen yaparım🥰
eee ne duruyorsun o zmaan bu gece fırında sütlaç yemez miyiz 😀😅
Afiyet olsun, ayrıca o elin güzelmiş bro böyle el yapacaksa zehirde olabilir konu hayırlı geceler.
Yaa teşekkür ederim çok tatlısın hadi benden bi tabak sana🥰
rica, hayırlı geceler.
Üstünü fırına koy yansın sen söyle tadı nasıl olmuş
Bizimkiler böyle yiyor bebişş 🥰
Afiyet olsun
Teşekkür ederim balımm
Ricalar 😇
Jurassic Park'taki dinozor gibi çıkmış elin.
Eline sağlık. Güzel görünüyor. Orası İzmirse bana da ver.
😅 sesli güldüm...
Bisey yazacaktım da modlar peşimde koşuyor. Kaldırırlar şimdi.. neyseeh eline sağlık diyeyim
Teşekkür ederim 🥰
sütlaçı bilmem de o tırnağındaki ojenin rengi beni bitirdi...
Güzel olmuş fazla pirinçle yapmamışsın. Bende az pirinçli severim. Eline sağlık🌸
O tırnaklar ile mi yaptın?
Evet?
tamam
Çok güzel olmuş isterim
Geell yeee🙂
Geliyorum 😀
Elin kurabiye canavarı gibi çıkmış
Ben elimi değil sütlaçı sordum 🙂
Tadı güzel görünüyor
Ee gel yeee
Ben uzağım. Sütlaç için buluşabiliriz ama.
Olurrr🥰
Olmamış üstü yanık olmuyor muydu bunun hanım abla
Fırında yapmadım bebişş🙂
Bidakine fırında yap beni de çığır epeydir kan bağım olmayan bir dişi kişisi beslemiyor beni
Yaa sen istersin de yapmaz mıyımmm🙂
Ey KS ahalisi bu karı bana yürüyor şahitsiz
Hayır yanlış anladın benii
Şaka yapıyorum şaka
Tamam🙂
Sütlaç diyorum beni diyorum ne zaman diyorum besleyeceksin
Sütlaç güzel De bu el den tokat yiyen iflah olmaz 😂
Güzel görünüyor ama ben pek sevmem
fırına atsaydın keşke.
Güzel afiyet olsun
Teşekkür ederim balımm
Eline sağlık
Teşekkür ederimm🙂
berbat
Teşekkür ederim yorumun için 🙂
ısmarlıcak mısın bana :d
Ismarlarım tabii ki🥰
O zaman güzel olmuş eheheheh
Gıcık
Fındığı az olmuş
Sana biraz daha koyarımm olmaz mıı🙃
Olur thanx 👍
Banami yaptin sanki
Gel sana da yaparımm
Yok yapmazsin
Guzel
Teşekkür ederim 🥰
Olsa da yesek be
Gel sana da yapıyım 🙂
Nerdesin çabuk söyle bak yakındaysan valls gelirim
Noldu ya Bi sustuk 😃
İstanbuldayım 😅
Ama sen zoru oynuyon 😃
Yapıcak bişey yok başkası yapar artık 🙂
Gidip parasını verip Yemem lazım acil 😃
Tatmak lazım
Gel yeee🙂
Ver adresi 😉
Bize yok mu
Var var geelll😅🥰
Adres ver 😂
Eline sağlık
Teşekkür ederimm🙂
Hani bana dkdkkd
Gell sana da yapıyımm😅
Aç kapıyı 😊
Afiyet olsun
Gel sende yee 🥰😘
Ben de yemek istiyorum kaça bir kase
50 krş🥰
Yerim seni teşekkürler 🥰🥰 cidden çok güzel duruyor
Afiyet olsun yarasın
Teşekkür ederim balım gel sende yee😘
Diyetteyim bozdurma😅😅
Bi tabaktan bişey olmaz 😅💗
her şey görünüşte güzel olabilir
niyeyse sütlaç hiç sevmiyorum ben ya
Güzel görünüyor eline sağlık
Çok güzel görünüyor, elinize sağlık...
Ooo, alirim 2 kase ellerine sağlık
Şu tırnaklarla zehir versen içerim
Afiyet olsun
Teşekkür ederim çookk tatlısınn gel sende yeee🥰
Diyetteyim teşekkür ederim benim yerime de ye:)
Canım çekti amaa
Gell bi tabak daha varr🙂
Hayır tabiiki, Tanımadığım birisinin evine gitmem, annem uyardı 😏
Ana kuzusu senii😅
Tabii😌
Nefiss
o tırnaklarla mı?
Elimi sokmadım içine canım
Ay size ne be kadının tırnaklarından
@Katie_Mitchell sen atlıyorsun kadın ellerine sağlık ne güzel cevabını verdi sana giren çıkan var mı?
Eline sağlık hayatım cok guzel görünüyor
oh mis
Ellerine sağlık
Güzel gözüküyor parlak ellerinize sağlık abla
Ellerine sağlık
Getir
UHAAA BU AŞIRI GÜZELLL BRN YİYEBİLİRİMMMM😭😻
Afiyet olsun cicim.
Güzel görünüyor
Süper
Fırında severim
İyii kanks