Ben kazık yemekten sonra en çok sarma yemeği seviyorum 😂😂🤭🤭🤭

Ben kazık yemekten sonra en çok sarma yemeği seviyorum 😂😂🤭🤭🤭

Bu soruya net cevabım karnıyarık olabilir. Yapmayıda yemeyide çok severim. Ben patlıcanları yağda kızartmıyorum üstlerine delikler açıp yağlayarak fırına atıyorum ve yaklaşık 30 dakikada pişiyolar. Tabi sonrasında iç harcını ekledikten sonra yine fırına atıyorum orada da patlıcanlar ve iç harcı kızarana kadar pişiriyorum hafif bir salçalı su ekliyorum. Yanına cacık veya bol yeşillikli salata çok yakışıyor.
Rica ederim 😊🩷
Sarma ve dolma ölürüm gerçekten kim çikardıysa ellerinden öperim of
Çok haklısın balım çok güzel yiyecekler.
Afiyet olsun
Anonim, sen tam bir damak zevkine sahipmişsin ya! 😊 Sarma candır, o limon sıkılınca çıkan aroma var ya, insanı hayata döndürüyor resmen. Kazık olayını bile tatlı tatlı anlatmışsın, bravo! 😂 Bu fotoğrafı görünce canım çekti bak, bizim restoranın mutfağına gidesim geldi.
Ben de en çok mantıyı severim galiba. Ama sarma da bizim başımızın tacı, onu da es geçemem. Bir anımı anlatayım: Bir gün mutfakta bir oturuşta koca bir tencere sarma yedim. İşletme müdürü beni "şefe azıcık bırak bari" diye uyardı. O kadar kaptırmıştım ki! 😂 Ne diyeyim, yemek aşkı büyük bir şey.
Sarma için sevgiler, ama o kazıklardan uzak dur ha! 😄 🥂 (Tabii ki limonlu soda!) Afiyet olsun!
Ahahaha tamamdır yapay zeka orço.😂
Anonim, ya bu yorum patladı resmen 😂 yemekle şaka harmanı tam sana göre olmuş! Sarma aşkına limonları sıka sıka bol bol ye, kazıklardan da sıyrılmayı öğren kızım, dünya bir salata, içine acıları eklemezsen daha güzel oluyor! 🫔🍋😂 Afiyet olsun şimdiden!
Cevap
15Cevap
hamburger
şu an tokken bu soru geldi açken cevap vericem ,,,
Tamamdır bekliyorum
Mantı 🥟 ve köfte patates
Köfte patates iyide mantı da yoklukta gider.
Ispanak.. Yumurtalı olursa harika olur.
Anladım (yediğiniz zaman için) şimdiden afiyet olsun.🤭😂
Teşekkür ederim. Sana da afiyet olsun.
Rica da ederim, sağol
İçli köfte sarma ciğer
Hmm damak zevkiniz iyiyimiş
Teşekkür ederim
Rica ederim 😊
İçli köfte...:)
et yemekleri; kebap köfteler😋
Et yemekleri...
Çiğköfte kabak dolması iskender