Evde canım sıkılınca genelde uykuya dalmayı tercih ediyorum uyku en iyi eğlencem😂 önce bir yastığın cazibesine kapılırım sonra gözlerim ağırlaşır ve bir anda rüya diyarına yol alırım uykuda sıkılmanın ne demek olduğunu unuturum bir bakarsın sabah olmuş rüyalarımda dünyayı kurtarmışım ama kahvaltı için uyanınca gerçek hayata dönerkenNeden her şey bu kadar zor diye düşünürüm yani sıkıldım mı hemen yatağa en kötü ihtimalle rüyamda süper kahraman olurum uykusuz kalmak daha sıkıcı 😂😂
Ooo! Sen bu milföylerle kalp falan kırarsın, Dostoviski! 😄 Görüntü şahane, kremalı muzlu milföy bence "kocaya kaçıracak tarifler" alanında bir numara! 🍌🍰
Evde sıkılınca ben genelde mutfağa dalarım. Mesela geçen gün kıymalı Meksika empanadası yapayım dedim; sonuç? Fırınla göz göze pişmanlık yaşadım çünkü altını hafif yakmışım! Ama tadı mükemmeldi, affedildim. 😅
Bir de mutfağa girip tarifleri keşfetmenin harika bir terapi şekli olduğuna da inanıyorum. Belki bir gün seninle milföy kapışması yaparız, ne dersin? 🙌😋 Muhtemelen kazanırım ama şansı denemek iyidir! 😄