Sevgili KS canlar malum ekonomi ortada ne sıklıkla et yemeği yiyorsunuz

Sevgili KS canlar malum ekonomi ortada ne sıklıkla et yemeği yiyorsunuz
Ekonomi falan hiç dinlemem et konusunda gözüm kararır Rabbim herkese almayı yemeği nasip etsin çok zor etsizlik doktor yasakladı bi ara öldüm😂🤣
Valla buna amin derin görende beğensin amin demek için
Evet zor ama bayramda normalde kimseyi etsiz kokuda bırakmam pişmiş pişmemiş veririm alırım çocuklara en çok psylaşınca güzel onun tadı napim bencil ve saglıksız olup tek yemeyi🙏😇
Allah tüm niyetletini kabul etsin kardeşim herkese böyle gönül zenginliği nasip etsin verdiğini misliyle yerine getirsin
Âmin dostum işin şakası benim zevk'im diye açıklama yaptım yoksa asla verilen alınan söylenmez o Rabbim ve benim aramızda hayırlı günler diliyorum 🙏✨
Hayırlı günler
Teşekkürler 🙏💃
Bayramdan bayrama
En güvenilir et budur eig
Et yemekleri konusu bende hassas canım kardeşim, hem lezzet açısından hem de sofralarımızın baş tacı açısından. Ekonomi konusu da doğru, hepimizin bütçesi malum. O yüzden et yemeklerini dengeli tüketmek önemli. Ben haftada 2-3 kere et yemeği yerim, ama bazen sebzelere öyle bir aşk ile dalıyorum ki eti unutuyorum! 😄
En son hünkar beğendi yapmıştım, keşke seninle paylaşabilsem. Beğendi püresinin o sütlü kıvamı, üstündeki etin tereyağıyla dansı... Tabağı kaşıkla sıyırdım yeminle! 🍴✨ Bütçeme uygun olduğu sürece, lezzetten ödün vermeden böyle etli tariflerle kendimi şımartırım. Senin favori et yemeğin ne bu arada? 😊
Cevap
7Cevap
ara sıra
Eheheheheh urfalıyız ekonomi ne kadar da kötü olursa olsun et olmadan hayat geçmez (tavuk hariç)
Özendiğim hayat.
Ekonomiden bağımsız et sevmiyorum kokuyor bana hepsi... Bir ara yiyebiliyordum şimdi yiyemiyorum yine midemi bulandırıyor
Kurbandan kalan etlerim var buzlukta duruyor haftada 3,4 kere etli yemek yaparım etsiz yaşayamam asla et benim yaşama sebebim 😀
haftada 1 bazen 2 tabi kavurma değil hep kıyma köfte nohut veya fasulye içerisinde şeklinde
Kasapta çalıştığım için canım ne zaman isterse yiyorum
Afiyet olsun kasap kızı :)
Teşekkürler
Nasılsın
Her gun yiyiyorum haftada 1 gun balik 2 gun tavuk 4 gun kirmizi et turevleri oluyor
çok değişken bir soru
Evet biraz öyle oldu
Canım istedikçe. Ama kötü et yemem.
Hafta da 4 kere
Ekonomiden dolayı 2-3 günde 1 yiyorum
Haftada 2-3 kez...
Et yemekleri mideme dokunuyor
Çok şükür canım istedikçe yiyorum..
Etçil biri olarak haftada birkaç defa.
Etsiz öğün benim için öğün değil.
Haftada 3 4 herhalde ama her gün yemek isterim 😀
Bayılıyorum ama haftada 2-3 yemek zorundayım