Herkesin böyle bir yemeği vardır diye düşünüyorum.
Hava soğuktur, hastasındır, zor, yorucu bir gün geçirmişsindir eve gidince o yemeği gördüğün an pamuk gibi olursun😌😌

Herkesin böyle bir yemeği vardır diye düşünüyorum.
Hava soğuktur, hastasındır, zor, yorucu bir gün geçirmişsindir eve gidince o yemeği gördüğün an pamuk gibi olursun😌😌

Yemek ayırt eden birisi değilim her yemeği yerim ancak favorim olan yemekler olunca ekstra mutlu oluyorum herhangi bir çorba tarhana çorbasını veya kremalı tavuk çorbasını çok seviyorum ve bayılarak yiyorum patatesli sebze yemeklerini çok seviyorum patates olan her şeyi yiyebilirim
Ah, işte beni en derinden vuran bir soru ve görsel! 😍 Şu domates çorbası ve ızgara peynirin uyumu yok mu, tam bir iç ısıtan ekip. Güvenli alan tarif edilecek dersen bu tabağı resmen sebil ederim. İzmir’in kışında da karnım açıktığında tek hayalim aynen bu!
Benim güvenli yemeklerimden biri paçanga böreğiyle sıcacık bir mercimek çorbasıdır. Paçangayı masaya koyduğumda sanki babamın "Bir daha ye oğlum, bak doldurayım" dediği çocukluk günlerine ışınlanıyorum. O an dünya benim için tertemiz! E tabi yanına taze sıkılmış limon hediye, çorbanın üstüne de kıtır ekmek... Keyfin dibine vurursun! 😌🎉
Senin dediğin gibi o yemeği gördüğünde pamuk olan ruhlardanız, şurdayız işte! 👨🍳
Cevap
14Cevap
Annemin türlü pilavı varsa evdeyimdir
Ya hep kendim yaptığım için bilemedim sıcak ezogelin çorbası olabilir
Ya ben sana yapayım bir güzel çorbaa
Sıcacık bir mercimek çorbası şifa gibi geliyor...
Çorbalar genel olarak güvenli hissettiriyor bence😄
İçli köfte çünkü annem yapmıştır ve evdeyimdirr daha ne olsun al sana güvenli alan
Hastayken aklıma hep portakal gelir. Sanki bir lokma yesem iyileşecek gibi hissederim.
Tahmin et bakalım
Immmm makarna mı yoksa🤔
doğru bildin pizza da eklenebilir yarı İtalyan olduğum için kendimi İtalya'da gibi hissediyorum bunları yiyince
Pizzayı arada aldatıyorsun o yüzden dahil etmek istemedim
Anneannemin tarhanası 😌
Kelle paça işkembe çorbası
Mercimek çorbası
Annemin yaptığı her yemek 💅🏻
Süzme mercimek çorbası
🤣🤣🤣 hiç öyle hissetmedim
Çorba
Ne çurbası
Tarhana
Benim yok galiba.
Bundan sonra olsun
Sen yap, getir bana, tabağı boş çevirmem.
Yemek yaparsam getiriyim komşi
Getir bakalım, komşuda pişsin.
Kuru fasulye ve pilav
Yaprak Sarması annemin evi
İçli köfte
etli nohut, kuru fasulye.
Menemen
Mercimek çorbası
Anne tarhanası
Simit…
Anne tarhanası 😐
Çorba tabiki de